pendik escort bayan
ak

Beyşehir'de Dolu Yağışı

05.08.2016 - 10:43, Güncelleme: 05.08.2016 - 10:43
 

Beyşehir'de Dolu Yağışı

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, ceviz büyüklüğünde yağan dolu ekili alanlara ve meyve bahçelerine zarar verdi.İlçenin Gölyaka Mahallesi'nde etkili olan...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, ceviz büyüklüğünde yağan dolu ekili alanlara ve meyve bahçelerine zarar verdi.İlçenin Gölyaka Mahallesi'nde etkili olan ve yaklaşık 45 dakika süren dolu yağışı, yerleşim merkezini beyaz bir görüntüye bürüdü. Mahalle Muhtarı Ömer Kurnaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, dolu yağışının yerleşim biriminde bulunan meyve bahçeleri ile ekili alanlarda tahribata yol açtığını söyledi.Uzun süre devam eden dolu yağışının mahalleliyi mağdur ettiğine işaret eden Kurnaz, "Kimse evinden, iş yerinden dışarıya çıkamadı. Ceviz büyüklüğünde yağan dolu mahallemizi adeta vurdu. Yağışın durmasının ardından inceleme yaptığımız ekili alanlarımıza, bahçelerimize zarar verdiğini gördük. Yetkililerin zarar durum tespiti yapması için harekete geçtik." diye konuştu.Gölyaka Mahallesi’nde meyve bahçesi bulunan Rasık Can ise, yerleşimde elma yetiştirdiğini ancak dolunun ürününe zarar verdiğini, kendisi gibi pek çok çiftçi ve bahçe sahibinin mağdur olduğunu kaydetti.
KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, ceviz büyüklüğünde yağan dolu ekili alanlara ve meyve bahçelerine zarar verdi.İlçenin Gölyaka Mahallesi'nde etkili olan...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, ceviz büyüklüğünde yağan dolu ekili alanlara ve meyve bahçelerine zarar verdi.

İlçenin Gölyaka Mahallesi'nde etkili olan ve yaklaşık 45 dakika süren dolu yağışı, yerleşim merkezini beyaz bir görüntüye bürüdü.

Mahalle Muhtarı Ömer Kurnaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, dolu yağışının yerleşim biriminde bulunan meyve bahçeleri ile ekili alanlarda tahribata yol açtığını söyledi.

Uzun süre devam eden dolu yağışının mahalleliyi mağdur ettiğine işaret eden Kurnaz, "Kimse evinden, iş yerinden dışarıya çıkamadı. Ceviz büyüklüğünde yağan dolu mahallemizi adeta vurdu. Yağışın durmasının ardından inceleme yaptığımız ekili alanlarımıza, bahçelerimize zarar verdiğini gördük. Yetkililerin zarar durum tespiti yapması için harekete geçtik." diye konuştu.

Gölyaka Mahallesi’nde meyve bahçesi bulunan Rasık Can ise, yerleşimde elma yetiştirdiğini ancak dolunun ürününe zarar verdiğini, kendisi gibi pek çok çiftçi ve bahçe sahibinin mağdur olduğunu kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.