pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beyşehir'de Dolu

18.06.2018 - 15:13, Güncelleme: 18.06.2018 - 15:13
 

Beyşehir'de Dolu

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesine bağlı bazı yerleşim merkezlerinde dolu etkili oldu.Beyşehir'de aralıklarla etkili olan yağmur, ilçeye bağlı Dumanlı Mahallesi...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesine bağlı bazı yerleşim merkezlerinde dolu etkili oldu.Beyşehir'de aralıklarla etkili olan yağmur, ilçeye bağlı Dumanlı Mahallesi ve çevresinde yerini doluya bıraktı.Yaklaşık 20 dakika süren dolu, dağlık alandaki yerleşim merkezinde her tarafı bembeyaz bir görüntüye bürüdü.Bir süre sonra etkisini yitiren, fındık büyüklüğünde yağan doludan bazı meyve bahçelerinin zarar gördüğü belirtildi.
KONYA (AA) - Beyşehir ilçesine bağlı bazı yerleşim merkezlerinde dolu etkili oldu.Beyşehir'de aralıklarla etkili olan yağmur, ilçeye bağlı Dumanlı Mahallesi...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesine bağlı bazı yerleşim merkezlerinde dolu etkili oldu.

Beyşehir'de aralıklarla etkili olan yağmur, ilçeye bağlı Dumanlı Mahallesi ve çevresinde yerini doluya bıraktı.

Yaklaşık 20 dakika süren dolu, dağlık alandaki yerleşim merkezinde her tarafı bembeyaz bir görüntüye bürüdü.

Bir süre sonra etkisini yitiren, fındık büyüklüğünde yağan doludan bazı meyve bahçelerinin zarar gördüğü belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.