pendik escort bayan
ak

Beyşehir'de Doğaseverler 19 Mayıs'ı Gece Yürüyüşüyle Kutladı

20.05.2019 - 10:43, Güncelleme: 20.05.2019 - 10:43
 

Beyşehir'de Doğaseverler 19 Mayıs'ı Gece Yürüyüşüyle Kutladı

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde buluşan doğaseverler 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. yılını, düzenledikleri gece yürüyüşü ile kutladı.Beyşehir...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde buluşan doğaseverler 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. yılını, düzenledikleri gece yürüyüşü ile kutladı.Beyşehir Belediyesi öncülüğünde Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Beyşehir Doğa Yürüyüşleri Topluluğu tarafından, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. yılı kutlamaları kapsamında sahur vakti gerçekleştirilen Düzkoru Gökalan Yakamanastır Gece Yürüyüşü etkinliğine, Beyşehir’in yanı sıra Konya’dan da çok sayıda doğasever katıldı.Katılımcılar 6 kilometrelik parkurda ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyüşü gerçekleştirirken, varış noktası olan Yaka Manastır Tabiat Alanı’nda sahur yemeğiyle etkinliği noktaladı.Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, düzenledikleri etkinliğe katılan tüm doğaseverlere teşekkür etti.
KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde buluşan doğaseverler 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. yılını, düzenledikleri gece yürüyüşü ile kutladı.Beyşehir...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde buluşan doğaseverler 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. yılını, düzenledikleri gece yürüyüşü ile kutladı.

Beyşehir Belediyesi öncülüğünde Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Beyşehir Doğa Yürüyüşleri Topluluğu tarafından, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. yılı kutlamaları kapsamında sahur vakti gerçekleştirilen Düzkoru Gökalan Yakamanastır Gece Yürüyüşü etkinliğine, Beyşehir’in yanı sıra Konya’dan da çok sayıda doğasever katıldı.

Katılımcılar 6 kilometrelik parkurda ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyüşü gerçekleştirirken, varış noktası olan Yaka Manastır Tabiat Alanı’nda sahur yemeğiyle etkinliği noktaladı.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, düzenledikleri etkinliğe katılan tüm doğaseverlere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.