pendik escort bayan
ak

Beyşehir'de Doğalgaz Sevinci

24.03.2017 - 11:53, Güncelleme: 24.03.2017 - 11:53
 

Beyşehir'de Doğalgaz Sevinci

KONYA (AA) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın, Beyşehir'e 2017 yılının sonuna kadar doğalgaz getirileceğinin müjdesini vermesi, ilçede...

KONYA (AA) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın, Beyşehir'e 2017 yılının sonuna kadar doğalgaz getirileceğinin müjdesini vermesi, ilçede sevince neden oldu.Açıklama sonrası sokağa dökülen Beyşehirliler, doğalgaz sevincini kent merkezinde araçlarıyla konvoy oluşturup tur atarak kutladı.Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, uzun yıllardır Beyşehir’in hayali olan ve özlemle beklediği doğalgazın getirileceği sözünü yerel seçimlerde verdiğini hatırlattı."Aradan belli bir zaman geçti ve Allah’a şükürler olsun ki, biz Beyşehir'e 23 Mart 2017 tarihinde doğalgaz geleceğinin müjdesini aldık." diyen Özaltun, emeği geçenlere teşekkür ederek doğalgazın ilçelerine hayırlı olmasını diledi.
KONYA (AA) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın, Beyşehir'e 2017 yılının sonuna kadar doğalgaz getirileceğinin müjdesini vermesi, ilçede...

KONYA (AA) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın, Beyşehir'e 2017 yılının sonuna kadar doğalgaz getirileceğinin müjdesini vermesi, ilçede sevince neden oldu.

Açıklama sonrası sokağa dökülen Beyşehirliler, doğalgaz sevincini kent merkezinde araçlarıyla konvoy oluşturup tur atarak kutladı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, uzun yıllardır Beyşehir’in hayali olan ve özlemle beklediği doğalgazın getirileceği sözünü yerel seçimlerde verdiğini hatırlattı.

"Aradan belli bir zaman geçti ve Allah’a şükürler olsun ki, biz Beyşehir'e 23 Mart 2017 tarihinde doğalgaz geleceğinin müjdesini aldık." diyen Özaltun, emeği geçenlere teşekkür ederek doğalgazın ilçelerine hayırlı olmasını diledi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.