pendik escort bayan
ak

Beyşehir’de Doğalgaz Çalışmaları

25.12.2017 - 15:38, Güncelleme: 25.12.2017 - 15:38
 

Beyşehir’de Doğalgaz Çalışmaları

KONYA (AA) - Beyşehir'in bazı mahallelerinde doğalgaz kullanılmaya başlandı.Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ENERYA yetkilileri ve AK Parti İlçe...

KONYA (AA) - Beyşehir'in bazı mahallelerinde doğalgaz kullanılmaya başlandı.Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ENERYA yetkilileri ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol’la, Yeni Mahalle'de Rüştü Altay’a ait evi ziyaret etti. Özaltun burada doğalgaz vanasını açarak ilk gazı verdi.Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, bugünün ilçeleri için tarihi bir gün olduğunu söylediOlmaz denilen bir hizmetin daha hayata geçirildiğini ifade eden Özaltun, şunları kaydetti:"İlçemiz Türkiye genelinde sıvılaştırılmış doğalgazı ilk kullanmaya başlayan ilçe. Rüştü Bey ve ailesi de Türkiye genelinde sıvılaştırılmış doğalgazı kullanan ilk aile oldu. Bu anlamda, bu projeye destek veren başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Berat Albayrak’a çok teşekkür ediyorum. İlçemiz için hayırlı olsun. Kısa sürede her mahallemizde doğalgaz kullanılacak."
KONYA (AA) - Beyşehir'in bazı mahallelerinde doğalgaz kullanılmaya başlandı.Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ENERYA yetkilileri ve AK Parti İlçe...

KONYA (AA) - Beyşehir'in bazı mahallelerinde doğalgaz kullanılmaya başlandı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ENERYA yetkilileri ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol’la, Yeni Mahalle'de Rüştü Altay’a ait evi ziyaret etti. Özaltun burada doğalgaz vanasını açarak ilk gazı verdi.

Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, bugünün ilçeleri için tarihi bir gün olduğunu söyledi

Olmaz denilen bir hizmetin daha hayata geçirildiğini ifade eden Özaltun, şunları kaydetti:

"İlçemiz Türkiye genelinde sıvılaştırılmış doğalgazı ilk kullanmaya başlayan ilçe. Rüştü Bey ve ailesi de Türkiye genelinde sıvılaştırılmış doğalgazı kullanan ilk aile oldu. Bu anlamda, bu projeye destek veren başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Berat Albayrak’a çok teşekkür ediyorum. İlçemiz için hayırlı olsun. Kısa sürede her mahallemizde doğalgaz kullanılacak."



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.