pendik escort bayan
ak

Beyşehir'de Doğalgaz Çalışmaları

31.03.2017 - 11:03, Güncelleme: 31.03.2017 - 11:03
 

Beyşehir'de Doğalgaz Çalışmaları

KONYA (AA) - Beyşehir Birliği, Göl, Doğa ve Çevre Koruma Derneği Başkanı Bekir Sami Tan, Beyşehir'e doğal gaz gelmesiyle ilçedeki hava ve doğa kirliliğinin...

KONYA (AA) - Beyşehir Birliği, Göl, Doğa ve Çevre Koruma Derneği Başkanı Bekir Sami Tan, Beyşehir'e doğal gaz gelmesiyle ilçedeki hava ve doğa kirliliğinin önüne geçileceğini söyledi.Tan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın verdiği müjdenin ardından ön çalışmaları başlatılan doğal gaz konusunun Beyşehir için çok önemli olduğunu söyledi. Milli parka sınırı olan bir kentte doğal gazın olmamasının çok büyük bir eksiklik ve handikap olduğunu ifade eden Tan, şunları kaydetti:"Kış aylarında ilçe merkezinde kömürlü soba ve kalorifer kullanımının artması sonucu müthiş bir kirlilik yaşanıyor. Halkımız, kent merkezinde akşam saatlerinde şehrin üzerine çöken yoğun duman nedeniyle nefes almakta zorluk çekiyor, bu konuda ciddi bir rahatsızlık yaşanıyordu. Hanımlarımız, evlerinin havalanması için bile kapısını, penceresini açamıyor, insanlar akşam saatlerinde sokağa çıkmaktan imtina ediyordu. Doğal gazın geliyor olması, ilçemizdeki doğa ve hava kirliliğinin de önüne geçmiş olacak. İnşallah en kısa zamanda bu yatırımın ilçemizle buluşturulmasını dört gözle bekliyoruz."
KONYA (AA) - Beyşehir Birliği, Göl, Doğa ve Çevre Koruma Derneği Başkanı Bekir Sami Tan, Beyşehir'e doğal gaz gelmesiyle ilçedeki hava ve doğa kirliliğinin...

KONYA (AA) - Beyşehir Birliği, Göl, Doğa ve Çevre Koruma Derneği Başkanı Bekir Sami Tan, Beyşehir'e doğal gaz gelmesiyle ilçedeki hava ve doğa kirliliğinin önüne geçileceğini söyledi.

Tan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın verdiği müjdenin ardından ön çalışmaları başlatılan doğal gaz konusunun Beyşehir için çok önemli olduğunu söyledi.

Milli parka sınırı olan bir kentte doğal gazın olmamasının çok büyük bir eksiklik ve handikap olduğunu ifade eden Tan, şunları kaydetti:

"Kış aylarında ilçe merkezinde kömürlü soba ve kalorifer kullanımının artması sonucu müthiş bir kirlilik yaşanıyor. Halkımız, kent merkezinde akşam saatlerinde şehrin üzerine çöken yoğun duman nedeniyle nefes almakta zorluk çekiyor, bu konuda ciddi bir rahatsızlık yaşanıyordu. Hanımlarımız, evlerinin havalanması için bile kapısını, penceresini açamıyor, insanlar akşam saatlerinde sokağa çıkmaktan imtina ediyordu. Doğal gazın geliyor olması, ilçemizdeki doğa ve hava kirliliğinin de önüne geçmiş olacak. İnşallah en kısa zamanda bu yatırımın ilçemizle buluşturulmasını dört gözle bekliyoruz."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.