pendik escort bayan
ak

Beyşehir'de "Benim İçin Okur Musun" Projesi

23.05.2017 - 10:58, Güncelleme: 23.05.2017 - 10:58
 

Beyşehir'de "Benim İçin Okur Musun" Projesi

KONYA (AA) - Beyşehir'deki bir anaokulunda çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için okul içinde "Benim için okur musun" odası açıldı.Beyşehir...

KONYA (AA) - Beyşehir'deki bir anaokulunda çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için okul içinde "Benim için okur musun" odası açıldı.Beyşehir Cumhuriyet Anaokulu'nda düzenlenen açılış programında konuşan Okul Müdürü Fatma Bozdoğan projeye velilerin aktif katılımlarının sağlanarak, çocuklara çeşitli etkinliklerle kitap okuma alışkanlığı kazandırmayı amaçladıklarını söyledi.Bozdoğan, proje hakkında katılımcıları bilgilendirirken, Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge İdaresi Başkanlığının okuma kültüründe farkındalık oluşturarak, sürdürülebilir hale getirilmesi, öğrencilerin okuma ve yazma alışkanlıklarının geliştirilmesinin amaçlandığı "KOP Okuyor" projesi kapsamında bu çalışmayı yürüttüklerini kaydetti.Programda daha sonra anaokulu öğrencileri halk oyunları gösterisi yaptı.Programın sonunda odanın isim tabelası İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk tarafından asılarak odanın açılışı yapıldı.Açılışa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, şube ve okul müdürleri ile veliler katıldı.
KONYA (AA) - Beyşehir'deki bir anaokulunda çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için okul içinde "Benim için okur musun" odası açıldı.Beyşehir...

KONYA (AA) - Beyşehir'deki bir anaokulunda çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için okul içinde "Benim için okur musun" odası açıldı.

Beyşehir Cumhuriyet Anaokulu'nda düzenlenen açılış programında konuşan Okul Müdürü Fatma Bozdoğan projeye velilerin aktif katılımlarının sağlanarak, çocuklara çeşitli etkinliklerle kitap okuma alışkanlığı kazandırmayı amaçladıklarını söyledi.

Bozdoğan, proje hakkında katılımcıları bilgilendirirken, Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge İdaresi Başkanlığının okuma kültüründe farkındalık oluşturarak, sürdürülebilir hale getirilmesi, öğrencilerin okuma ve yazma alışkanlıklarının geliştirilmesinin amaçlandığı "KOP Okuyor" projesi kapsamında bu çalışmayı yürüttüklerini kaydetti.

Programda daha sonra anaokulu öğrencileri halk oyunları gösterisi yaptı.

Programın sonunda odanın isim tabelası İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk tarafından asılarak odanın açılışı yapıldı.

Açılışa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, şube ve okul müdürleri ile veliler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.