pendik escort bayan
ak

Beyşehir'de "Afet Bilinci Ve Kbrn Farkındalığı" Semineri

26.12.2017 - 14:38, Güncelleme: 26.12.2017 - 14:38
 

Beyşehir'de "Afet Bilinci Ve Kbrn Farkındalığı" Semineri

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde üniversite öğrencilerine "Afet Bilinci ve KBRN Farkındalığı" semineri verildi.SÜ Beyşehir Ali Akkanat Kampüsü Anamas...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde üniversite öğrencilerine "Afet Bilinci ve KBRN Farkındalığı" semineri verildi.SÜ Beyşehir Ali Akkanat Kampüsü Anamas Otel Eşrefoğlu Toplantı Salonu'nda yapılan seminer'de Konya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden uzman Süleyman Uslu ve kimya yüksek mühendisi Fatma Ökenek, "Temel Afet Bilinci ve KBRN Farkındalık" konularında öğrencilere bilgi verdi.Seminere, Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Konya İl Afet ve Acil Durum Müdürü Yıldız Tosun, Beyşehir Ali Akkanat Kampüsü'ndeki fakülte ve yüksekokulların idarecileri ile öğretim görevlileri daire amirleri, uzmanlar ve öğrenciler katıldı.
KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde üniversite öğrencilerine "Afet Bilinci ve KBRN Farkındalığı" semineri verildi.SÜ Beyşehir Ali Akkanat Kampüsü Anamas...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde üniversite öğrencilerine "Afet Bilinci ve KBRN Farkındalığı" semineri verildi.

SÜ Beyşehir Ali Akkanat Kampüsü Anamas Otel Eşrefoğlu Toplantı Salonu'nda yapılan seminer'de Konya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden uzman Süleyman Uslu ve kimya yüksek mühendisi Fatma Ökenek, "Temel Afet Bilinci ve KBRN Farkındalık" konularında öğrencilere bilgi verdi.

Seminere, Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Konya İl Afet ve Acil Durum Müdürü Yıldız Tosun, Beyşehir Ali Akkanat Kampüsü'ndeki fakülte ve yüksekokulların idarecileri ile öğretim görevlileri daire amirleri, uzmanlar ve öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.