pendik escort bayan
ak

Beyşehir-suğla-apa Kanalı Temizlendi

18.04.2019 - 10:53, Güncelleme: 18.04.2019 - 10:53
 

Beyşehir-suğla-apa Kanalı Temizlendi

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, halk arasında Çarşamba kanalı olarak bilinen Beyşehir-Suğla-Apa (BSA) kanalında Beyşehir Belediyesi tarafından temizlik...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, halk arasında Çarşamba kanalı olarak bilinen Beyşehir-Suğla-Apa (BSA) kanalında Beyşehir Belediyesi tarafından temizlik çalışması yapıldı.Beyşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada Beyşehir Gölü'nden Konya Ovası'na su taşıyan kanalda, regülatör kapaklarının kapalı olması dolayısıyla alana gelişigüzel olarak atılan atık ve çöplerin görüntü kirliliği oluşturması üzerine harekete geçen Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler ile Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışma başlattığı belirtildi.Açıklamada, kanala iş makinelerinin indirilerek kanal boyunun temizlendiği, kanaldan toplanan çöplerin kamyonla çöp toplama merkezine taşındığı, kanalın işlem sonrası görsel kirlilikten kurtarıldığı kaydedildi.Beyşehir'de bahar temizliği kapsamında, benzer çalışmanın Yeni Mahalle, Termiye Çayı'nda da gerçekleştirildiği de bildirildi.
KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, halk arasında Çarşamba kanalı olarak bilinen Beyşehir-Suğla-Apa (BSA) kanalında Beyşehir Belediyesi tarafından temizlik...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, halk arasında Çarşamba kanalı olarak bilinen Beyşehir-Suğla-Apa (BSA) kanalında Beyşehir Belediyesi tarafından temizlik çalışması yapıldı.

Beyşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada Beyşehir Gölü'nden Konya Ovası'na su taşıyan kanalda, regülatör kapaklarının kapalı olması dolayısıyla alana gelişigüzel olarak atılan atık ve çöplerin görüntü kirliliği oluşturması üzerine harekete geçen Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler ile Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışma başlattığı belirtildi.

Açıklamada, kanala iş makinelerinin indirilerek kanal boyunun temizlendiği, kanaldan toplanan çöplerin kamyonla çöp toplama merkezine taşındığı, kanalın işlem sonrası görsel kirlilikten kurtarıldığı kaydedildi.

Beyşehir'de bahar temizliği kapsamında, benzer çalışmanın Yeni Mahalle, Termiye Çayı'nda da gerçekleştirildiği de bildirildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.