pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beyşehir Müftülüğü'nde İlk Resmi Nikah Kıyıldı

06.05.2018 - 14:48, Güncelleme: 06.05.2018 - 14:48
 

Beyşehir Müftülüğü'nde İlk Resmi Nikah Kıyıldı

KONYA (AA) - Müftülere nikah kıyma yetkisinin verilmesinin ardından Beyşehir İlçe Müftülüğü'nde ilk resmi nikah kıyıldı.Evlilik için başvuruda bulunan...

KONYA (AA) - Müftülere nikah kıyma yetkisinin verilmesinin ardından Beyşehir İlçe Müftülüğü'nde ilk resmi nikah kıyıldı.Evlilik için başvuruda bulunan Elif Şan ve Hüseyin Akyürek çiftinin nikahı müftülük binasında kıyıldı.Nikahı kıyan İlçe Müftüsü Mahmut Çelikoğlu, çifte bir ömür boyu mutluluk diledi. Çelikoğlu, nikahın ardından genç çifte bundan sonraki yaşamları konusunda tavsiyelerde bulunarak, Kur'an-ı Kerim ve İslam ilmihalinden oluşan kitap seti hediye etti. Nikah sonunda dua yapıldı.
KONYA (AA) - Müftülere nikah kıyma yetkisinin verilmesinin ardından Beyşehir İlçe Müftülüğü'nde ilk resmi nikah kıyıldı.Evlilik için başvuruda bulunan...

KONYA (AA) - Müftülere nikah kıyma yetkisinin verilmesinin ardından Beyşehir İlçe Müftülüğü'nde ilk resmi nikah kıyıldı.

Evlilik için başvuruda bulunan Elif Şan ve Hüseyin Akyürek çiftinin nikahı müftülük binasında kıyıldı.

Nikahı kıyan İlçe Müftüsü Mahmut Çelikoğlu, çifte bir ömür boyu mutluluk diledi.

Çelikoğlu, nikahın ardından genç çifte bundan sonraki yaşamları konusunda tavsiyelerde bulunarak, Kur'an-ı Kerim ve İslam ilmihalinden oluşan kitap seti hediye etti.

Nikah sonunda dua yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.