pendik escort bayan
ak

Beyşehir Lisesi Mezunları Pilav Gününde Buluştu

30.06.2017 - 15:53, Güncelleme: 30.06.2017 - 15:53
 

Beyşehir Lisesi Mezunları Pilav Gününde Buluştu

KONYA (AA) - Beyşehir’de Beyşehir Lisesi mezunları, düzenlenen pilav gününde bir araya geldi.Okul bahçesinde düzenlenen etkinlikte konuşan Beyşehir Anadolu...

KONYA (AA) - Beyşehir’de Beyşehir Lisesi mezunları, düzenlenen pilav gününde bir araya geldi.Okul bahçesinde düzenlenen etkinlikte konuşan Beyşehir Anadolu Lisesi Müdürü Musa Göker, kendisinin de Beyşehir Lisesi mezunu olarak burada 10 yıl öğretmen, son 2 yıldır da müdür olarak görev yaptığını söyledi.Geçen yıl ilkini düzenledikleri etkinliği gelenekselleştirmek adına bugün önemli bir adımı attıklarını belirten Göker, şunları kaydetti:"Bundan sonraki süreçte her yıl olmasa bile belirli aralıklarla bu etkinliğin devam ettirilmesinin önemli olduğunu düşünüyoruz. Beyşehir’in en eski ve köklü lisesi olarak eğitim tarihinde çok önemli bir yeri olan okulumuz, bugün de bölgemizin çocuklarının eğitimine katkı sağlamaya devam etmektedir. Okulumuzun bugün hem fiziki şartlarının hem de eğitim kalitesinin daha da artmasına yönelik çalışmalarımız İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün de verdiği desteklerle sürmektedir."Konuşmaların ardından okulda açılan fotoğraf sergisi gezildi. Katılımcılara geleneksel mezuniyet pilavı ikram edildi. Etkinliğe, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner, İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, SÜ Beyşehir Ali Akkanat, MYO Müdürü Dr.Oktay Nar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, Beyşehir Anadolu Lisesi Müdürü Musa Göker, kurum amirleri ve okul mezunları katıldı.
KONYA (AA) - Beyşehir’de Beyşehir Lisesi mezunları, düzenlenen pilav gününde bir araya geldi.Okul bahçesinde düzenlenen etkinlikte konuşan Beyşehir Anadolu...

KONYA (AA) - Beyşehir’de Beyşehir Lisesi mezunları, düzenlenen pilav gününde bir araya geldi.

Okul bahçesinde düzenlenen etkinlikte konuşan Beyşehir Anadolu Lisesi Müdürü Musa Göker, kendisinin de Beyşehir Lisesi mezunu olarak burada 10 yıl öğretmen, son 2 yıldır da müdür olarak görev yaptığını söyledi.

Geçen yıl ilkini düzenledikleri etkinliği gelenekselleştirmek adına bugün önemli bir adımı attıklarını belirten Göker, şunları kaydetti:

"Bundan sonraki süreçte her yıl olmasa bile belirli aralıklarla bu etkinliğin devam ettirilmesinin önemli olduğunu düşünüyoruz. Beyşehir’in en eski ve köklü lisesi olarak eğitim tarihinde çok önemli bir yeri olan okulumuz, bugün de bölgemizin çocuklarının eğitimine katkı sağlamaya devam etmektedir. Okulumuzun bugün hem fiziki şartlarının hem de eğitim kalitesinin daha da artmasına yönelik çalışmalarımız İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün de verdiği desteklerle sürmektedir."

Konuşmaların ardından okulda açılan fotoğraf sergisi gezildi. Katılımcılara geleneksel mezuniyet pilavı ikram edildi.

Etkinliğe, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner, İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, SÜ Beyşehir Ali Akkanat, MYO Müdürü Dr.Oktay Nar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, Beyşehir Anadolu Lisesi Müdürü Musa Göker, kurum amirleri ve okul mezunları katıldı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.