pendik escort bayan
ak

Beyşehir Gölü'nde Kaçak Avcılığa Karşı Denetim Yapıldı

15.10.2018 - 12:03, Güncelleme: 15.10.2018 - 12:03
 

Beyşehir Gölü'nde Kaçak Avcılığa Karşı Denetim Yapıldı

KONYA (AA) - Beyşehir Gölü’nde jandarma ve su ürünleri kontrol ekipleri tarafından kaçak avlanmaya karşı denetim yapıldı.Beyşehir Jandarma Asayiş...

KONYA (AA) - Beyşehir Gölü’nde jandarma ve su ürünleri kontrol ekipleri tarafından kaçak avlanmaya karşı denetim yapıldı.Beyşehir Jandarma Asayiş Bot Komutanlığı ile Beyşehir ilçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yürütülen denetimlere Konya, Isparta, Burdur ile Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinden Beyşehir’e gelen su ürünleri kontrol ekipleri de destek verdi.Göl yüzeyinde bir hafta boyunca yürütülen denetimlerde toplam 108 tekne ve balıkçının avlanma faaliyeti kontrol edildi, belgeleri incelendi.Denetimlerde su ürünleri kanununa muhalefet ettiği gerekçesiyle 2 avcıya idari para cezası uygulandı. Ayrıca avlanmada kullanımı ağ göz açıklığı uygun olmadığı belirlenen yaklaşık 25 bin metre misina ağ ele geçirildi.
KONYA (AA) - Beyşehir Gölü’nde jandarma ve su ürünleri kontrol ekipleri tarafından kaçak avlanmaya karşı denetim yapıldı.Beyşehir Jandarma Asayiş...

KONYA (AA) - Beyşehir Gölü’nde jandarma ve su ürünleri kontrol ekipleri tarafından kaçak avlanmaya karşı denetim yapıldı.

Beyşehir Jandarma Asayiş Bot Komutanlığı ile Beyşehir ilçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yürütülen denetimlere Konya, Isparta, Burdur ile Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinden Beyşehir’e gelen su ürünleri kontrol ekipleri de destek verdi.

Göl yüzeyinde bir hafta boyunca yürütülen denetimlerde toplam 108 tekne ve balıkçının avlanma faaliyeti kontrol edildi, belgeleri incelendi.

Denetimlerde su ürünleri kanununa muhalefet ettiği gerekçesiyle 2 avcıya idari para cezası uygulandı.

Ayrıca avlanmada kullanımı ağ göz açıklığı uygun olmadığı belirlenen yaklaşık 25 bin metre misina ağ ele geçirildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.