pendik escort bayan
ak

Beyşehir Emekliler Kıraathanesi, Emeklilerin Buluşma Adresi Oldu

11.12.2018 - 10:38, Güncelleme: 11.12.2018 - 10:38
 

Beyşehir Emekliler Kıraathanesi, Emeklilerin Buluşma Adresi Oldu

KONYA (AA) - Beyşehir'de Belediye tarafından üç yıl önce hizmete açılan Emekliler Kıraathanesi ilgi görüyor.Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun,...

KONYA (AA) - Beyşehir'de Belediye tarafından üç yıl önce hizmete açılan Emekliler Kıraathanesi ilgi görüyor.Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, mekanın 3 yıl içerisinde emekliler tarafından çok tercih edilen bir buluşma adresi haline geldiğini söyledi.50 ve üst yaş grubundaki vatandaşların yararlandığı bu sosyal tesisin bu kadar ilgi görmesinin kendilerini memnun ettiğini ifade eden Özaltun, şunları kaydetti:"Burası, göreve gelmeden önce atıl vaziyette olan, madde bağımlısı veya farklı grupların mesken edindiği bir yerdi. Şimdi ise emeklilerimize hizmet veriyor. Biz de zaman zaman yaptığımız ziyaretlerimizle onlarla bir araya geliyoruz. Onların taleplerini dinliyoruz. Beyşehir’de emeklilerimize verdiğimiz Emekliler Kıraathanesi sözümüzü bu şekilde yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz." Emekli Niyazi Yağcı ise buranın açılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.
KONYA (AA) - Beyşehir'de Belediye tarafından üç yıl önce hizmete açılan Emekliler Kıraathanesi ilgi görüyor.Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun,...

KONYA (AA) - Beyşehir'de Belediye tarafından üç yıl önce hizmete açılan Emekliler Kıraathanesi ilgi görüyor.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, mekanın 3 yıl içerisinde emekliler tarafından çok tercih edilen bir buluşma adresi haline geldiğini söyledi.

50 ve üst yaş grubundaki vatandaşların yararlandığı bu sosyal tesisin bu kadar ilgi görmesinin kendilerini memnun ettiğini ifade eden Özaltun, şunları kaydetti:

"Burası, göreve gelmeden önce atıl vaziyette olan, madde bağımlısı veya farklı grupların mesken edindiği bir yerdi. Şimdi ise emeklilerimize hizmet veriyor. Biz de zaman zaman yaptığımız ziyaretlerimizle onlarla bir araya geliyoruz. Onların taleplerini dinliyoruz. Beyşehir’de emeklilerimize verdiğimiz Emekliler Kıraathanesi sözümüzü bu şekilde yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz."

Emekli Niyazi Yağcı ise buranın açılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.