pendik escort bayan
ak

Beyşehir Devlet Hastanesine Gebe Okulu Açıldı

24.03.2017 - 14:33, Güncelleme: 24.03.2017 - 14:33
 

Beyşehir Devlet Hastanesine Gebe Okulu Açıldı

KONYA (AA) - Beyşehir Devlet Hastanesi bünyesinde "gebe okulu" açıldı.Devlet Hastanesinde düzenlenen açılış töreninde konuşan Kadın Hastalıkları Uzmanı...

KONYA (AA) - Beyşehir Devlet Hastanesi bünyesinde "gebe okulu" açıldı.Devlet Hastanesinde düzenlenen açılış töreninde konuşan Kadın Hastalıkları Uzmanı Dr. Sevda Yeleç, poliklinikte yeterince verilemeyen bilgileri gebe okulunda dört hafta boyunca gebelerle birlikte paylaşacaklarını söyledi.Gebe okulu bünyesinde anne adaylarına her perşembe sabah ve öğleden sonra olmak üzere 20'şer kişilik 2 grup halinde eğitimler vereceklerini belirten Yeleç, eğitim sonunda okuldan mezun olan gebelere sertifikalarının verileceğini ifade etti. Katılımcıların ebeler ile diğer sağlık profesyonellerine akıllarına gelen her türlü soruyu sorabileceğini vurgulayan Yeleç, "Bilgilendirmeler konuyla ilgili uzman sağlık profesyoneline danışılarak verilecektir. Burada bayan bayana sohbet tarzında molalarda çay pasta ikramları eşliğinde bilgilendirme toplantıları da düzenleyeceğiz. Hazırlık süresinde emeği geçen arkadaşlarımıza ve bizi desteklerini esirgemeyen hastane yönetimimize teşekkür ediyoruz." dedi.Açılış programına, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hüseyin Kosat, Başhekim Yardımcısı Dr. Mehmet Kendir, hastanenin müdür ve müdür yardımcıları, hekimler ve sağlık personeli katıldı.
KONYA (AA) - Beyşehir Devlet Hastanesi bünyesinde "gebe okulu" açıldı.Devlet Hastanesinde düzenlenen açılış töreninde konuşan Kadın Hastalıkları Uzmanı...

KONYA (AA) - Beyşehir Devlet Hastanesi bünyesinde "gebe okulu" açıldı.

Devlet Hastanesinde düzenlenen açılış töreninde konuşan Kadın Hastalıkları Uzmanı Dr. Sevda Yeleç, poliklinikte yeterince verilemeyen bilgileri gebe okulunda dört hafta boyunca gebelerle birlikte paylaşacaklarını söyledi.

Gebe okulu bünyesinde anne adaylarına her perşembe sabah ve öğleden sonra olmak üzere 20'şer kişilik 2 grup halinde eğitimler vereceklerini belirten Yeleç, eğitim sonunda okuldan mezun olan gebelere sertifikalarının verileceğini ifade etti.

Katılımcıların ebeler ile diğer sağlık profesyonellerine akıllarına gelen her türlü soruyu sorabileceğini vurgulayan Yeleç, "Bilgilendirmeler konuyla ilgili uzman sağlık profesyoneline danışılarak verilecektir. Burada bayan bayana sohbet tarzında molalarda çay pasta ikramları eşliğinde bilgilendirme toplantıları da düzenleyeceğiz. Hazırlık süresinde emeği geçen arkadaşlarımıza ve bizi desteklerini esirgemeyen hastane yönetimimize teşekkür ediyoruz." dedi.

Açılış programına, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hüseyin Kosat, Başhekim Yardımcısı Dr. Mehmet Kendir, hastanenin müdür ve müdür yardımcıları, hekimler ve sağlık personeli katıldı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.