pendik escort bayan
ak

Beyşehir Demokrasi Şöleni Sona Erdi

18.07.2018 - 14:23, Güncelleme: 18.07.2018 - 14:23
 

Beyşehir Demokrasi Şöleni Sona Erdi

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, üç gündür devam eden Beyşehir Demokrasi Şöleni etkinlikleri sona erdi. Beyşehir Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, üç gündür devam eden Beyşehir Demokrasi Şöleni etkinlikleri sona erdi. Beyşehir Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Beyşehir Demokrasi Şöleni son buldu. Beyşehir Gölü kenarındaki festival alanında gerçekleştirilen şölenin son gününde din görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim okundu, kaside ve ilahiler seslendirildi, üçlü sala dinletileri gerçekleştirilerek tüm şehitler için dualar edildi. 15 Temmuz şehitleri ve demokrasi zaferi temalı marş, ezgi ve şiir dinletilerinin de yer aldığı program, 15 Temmuz Destanı ve Demokrasi Zaferi belgesel gösterimi ile son buldu.Üç gün süren etkinliklere çok sayıda vatandaş katıldı.
KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, üç gündür devam eden Beyşehir Demokrasi Şöleni etkinlikleri sona erdi. Beyşehir Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, üç gündür devam eden Beyşehir Demokrasi Şöleni etkinlikleri sona erdi.

Beyşehir Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Beyşehir Demokrasi Şöleni son buldu.

Beyşehir Gölü kenarındaki festival alanında gerçekleştirilen şölenin son gününde din görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim okundu, kaside ve ilahiler seslendirildi, üçlü sala dinletileri gerçekleştirilerek tüm şehitler için dualar edildi.

15 Temmuz şehitleri ve demokrasi zaferi temalı marş, ezgi ve şiir dinletilerinin de yer aldığı program, 15 Temmuz Destanı ve Demokrasi Zaferi belgesel gösterimi ile son buldu.

Üç gün süren etkinliklere çok sayıda vatandaş katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.