pendik escort bayan
ak

Beyşehir Belediyespor'da Yeni Transfer

15.01.2018 - 12:53, Güncelleme: 15.01.2018 - 12:53
 

Beyşehir Belediyespor'da Yeni Transfer

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyespor Kulübü Futbol Takımı, siyahi futbolcu Gineli Dibrij Bari'yi transfer etti.Bursa 1.Amatör Küme takımlarından Gemlik Vefaspor'dan...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyespor Kulübü Futbol Takımı, siyahi futbolcu Gineli Dibrij Bari'yi transfer etti.Bursa 1.Amatör Küme takımlarından Gemlik Vefaspor'dan forvet oyuncusu Gineli Dibrij Bari’yi renklerine bağlayan mavi-beyazlı ekibin, Gebze Tavşanlıspor’dan sol açık Cengizhan Cengiz, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’dan orta saha oyuncusu Kerim Can Ekentok ve Antalya Kunduspor’dan ise forvet Uğur Döner’i kadrosuna dahil ettiği bildirildi.Beyşehir Belediyespor Futbol Takımı antrenörü Özcan Sert, yaptığı yazılı açıklamada, sezonun ikinci devresi için takımı daha da güçlendirdiklerini belirtti.Devre arası takımda 4 as oyuncuyla yolları ayırdıklarını kaydeden Sert, şöyle devam etti:"Ayrıca, uzun süreli cezalı olan arkadaşımız vardı. Eksilen kadromuzu takviye etme zorunluluğu oluştu. Tüm takımların yaptığı yüksek maliyetli takviyeler ve maddi beklentileri çok olan oyunculardan ziyade gelişime açık, hedefi olan ve bize katkı sağlayacak genç oyuncularla anlaştık. Belediye Başkanımız Sayın Murat Özaltun’a sağladığı imkanlar nedeniyle teşekkür ediyorum."Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da futbol takımının ligde başarılı olması için teknik heyetin de talebi doğrultusunda hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını belirterek, yeni transferlerin hayırlı olması temennisinde bulundu.
KONYA (AA) - Beyşehir Belediyespor Kulübü Futbol Takımı, siyahi futbolcu Gineli Dibrij Bari'yi transfer etti.Bursa 1.Amatör Küme takımlarından Gemlik Vefaspor'dan...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyespor Kulübü Futbol Takımı, siyahi futbolcu Gineli Dibrij Bari'yi transfer etti.

Bursa 1.Amatör Küme takımlarından Gemlik Vefaspor'dan forvet oyuncusu Gineli Dibrij Bari’yi renklerine bağlayan mavi-beyazlı ekibin, Gebze Tavşanlıspor’dan sol açık Cengizhan Cengiz, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’dan orta saha oyuncusu Kerim Can Ekentok ve Antalya Kunduspor’dan ise forvet Uğur Döner’i kadrosuna dahil ettiği bildirildi.

Beyşehir Belediyespor Futbol Takımı antrenörü Özcan Sert, yaptığı yazılı açıklamada, sezonun ikinci devresi için takımı daha da güçlendirdiklerini belirtti.

Devre arası takımda 4 as oyuncuyla yolları ayırdıklarını kaydeden Sert, şöyle devam etti:

"Ayrıca, uzun süreli cezalı olan arkadaşımız vardı. Eksilen kadromuzu takviye etme zorunluluğu oluştu. Tüm takımların yaptığı yüksek maliyetli takviyeler ve maddi beklentileri çok olan oyunculardan ziyade gelişime açık, hedefi olan ve bize katkı sağlayacak genç oyuncularla anlaştık. Belediye Başkanımız Sayın Murat Özaltun’a sağladığı imkanlar nedeniyle teşekkür ediyorum."

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da futbol takımının ligde başarılı olması için teknik heyetin de talebi doğrultusunda hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını belirterek, yeni transferlerin hayırlı olması temennisinde bulundu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.