pendik escort bayan
ak

Beyşehir Belediyesinin Çalışmaları

23.01.2017 - 08:53, Güncelleme: 23.01.2017 - 08:53
 

Beyşehir Belediyesinin Çalışmaları

KONYA (AA) - Beyşehi̇r Beledi̇ye Başkanı Murat Özaltun, 2017 yılının Beyşehir için bir çok yeni projenin hayata geçirileceği bir yıl olacağını...

KONYA (AA) - Beyşehi̇r Beledi̇ye Başkanı Murat Özaltun, 2017 yılının Beyşehir için bir çok yeni projenin hayata geçirileceği bir yıl olacağını söyledi.Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2016 yılında Belediye olarak ilçede bir çok ilklere imza attıklarını belirtti.2017 yılının da dolu dolu geçeceğini ve bir çok proje hazırladıklarını ifade eden Özaltun, şunları kaydetti:"Yeni yılda Beyşehir'e yer altı katlı otoparkı, kapalı pazar yeri ve iş merkezlerinin olacağı bir kompleks kazandırmak için çalışmalara başladık. Canlı et ve sucuk üretimi ile ünlü Doğanbey Mahallesi'nde modern bir mezbahanın yapılması için harekete geçtik. Üzümlü Mahallemizde altı kahvehane olarak işletilen eski belde belediye hizmet binamızı daha modern bir hale getirileceğiz. Huğlu Mahallemize de Belediye olarak kapalı halı saha yapacağız. Hanımlar lokalimiz de yeni yılda hizmete girecek. İnşallah 2017 ilçemizde kar bereketinin yaşandığı gibi, hizmet ve proje konusunda da bereketli bir dönem olacak. Beyşehir Belediyesi olarak hayata geçireceğimiz bu projelerin yatırım bedeli 15-20 milyon lirayı buluyor."
KONYA (AA) - Beyşehi̇r Beledi̇ye Başkanı Murat Özaltun, 2017 yılının Beyşehir için bir çok yeni projenin hayata geçirileceği bir yıl olacağını...

KONYA (AA) - Beyşehi̇r Beledi̇ye Başkanı Murat Özaltun, 2017 yılının Beyşehir için bir çok yeni projenin hayata geçirileceği bir yıl olacağını söyledi.

Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2016 yılında Belediye olarak ilçede bir çok ilklere imza attıklarını belirtti.

2017 yılının da dolu dolu geçeceğini ve bir çok proje hazırladıklarını ifade eden Özaltun, şunları kaydetti:

"Yeni yılda Beyşehir'e yer altı katlı otoparkı, kapalı pazar yeri ve iş merkezlerinin olacağı bir kompleks kazandırmak için çalışmalara başladık. Canlı et ve sucuk üretimi ile ünlü Doğanbey Mahallesi'nde modern bir mezbahanın yapılması için harekete geçtik. Üzümlü Mahallemizde altı kahvehane olarak işletilen eski belde belediye hizmet binamızı daha modern bir hale getirileceğiz. Huğlu Mahallemize de Belediye olarak kapalı halı saha yapacağız. Hanımlar lokalimiz de yeni yılda hizmete girecek. İnşallah 2017 ilçemizde kar bereketinin yaşandığı gibi, hizmet ve proje konusunda da bereketli bir dönem olacak. Beyşehir Belediyesi olarak hayata geçireceğimiz bu projelerin yatırım bedeli 15-20 milyon lirayı buluyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.