pendik escort bayan
ak

Beyşehir Belediyesinden Öğrencilere Danışma Desteği

24.08.2016 - 12:18, Güncelleme: 24.08.2016 - 12:18
 

Beyşehir Belediyesinden Öğrencilere Danışma Desteği

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi tarafından yükseköğretim kurumlarına kayıtlarını yaptırmak için ilçe dışından gelen öğrencilere, danışmanlık...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi tarafından yükseköğretim kurumlarına kayıtlarını yaptırmak için ilçe dışından gelen öğrencilere, danışmanlık hizmeti veriliyor.Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı yazılı açıklamada, belediye tarafından terminalde kurulan danışma ve bilgilendirme standının yoğun ilgi gördüğünü belirtti. Danışma standının kayıt dönemi boyunca Beyşehir Otogarı'nda hizmet vereceğini dile getiren Özaltun, "İlçemize gelen öğrencilerimizi, emanet olarak görüyoruz. Belediye olarak öğrenim görecekleri şehirdeki ilk günlerini kolaylaştıralım, sorunsuz bir şekilde kayıt yaptırmalarına yardımcı olalım istedik. Öğrenim hayatları boyunca da her zaman öğrencilerimize destek olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi tarafından yükseköğretim kurumlarına kayıtlarını yaptırmak için ilçe dışından gelen öğrencilere, danışmanlık...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi tarafından yükseköğretim kurumlarına kayıtlarını yaptırmak için ilçe dışından gelen öğrencilere, danışmanlık hizmeti veriliyor.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı yazılı açıklamada, belediye tarafından terminalde kurulan danışma ve bilgilendirme standının yoğun ilgi gördüğünü belirtti.

Danışma standının kayıt dönemi boyunca Beyşehir Otogarı'nda hizmet vereceğini dile getiren Özaltun, "İlçemize gelen öğrencilerimizi, emanet olarak görüyoruz. Belediye olarak öğrenim görecekleri şehirdeki ilk günlerini kolaylaştıralım, sorunsuz bir şekilde kayıt yaptırmalarına yardımcı olalım istedik. Öğrenim hayatları boyunca da her zaman öğrencilerimize destek olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.