pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beyşehir Belediyesinde Bayramlaşma

05.09.2017 - 11:13, Güncelleme: 05.09.2017 - 11:13
 

Beyşehir Belediyesinde Bayramlaşma

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, bayram tatili sonrası ilk mesai gününde belediye personeliyle bayramlaştı. Özaltun, belediye hizmet...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, bayram tatili sonrası ilk mesai gününde belediye personeliyle bayramlaştı. Özaltun, belediye hizmet binası önünde düzenlenen bayramlaşma programıyla Belediye Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel, birim müdürleri ile personelin kurban bayramını kutladı. Belediyenin tatil süresince hizmetlerin aksamaması için çalışmaya devam ettiğini ifade eden Özaltun, şunları kaydetti: "Gayret ve emeklerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız vatandaşlarımızın huzurlu bir bayram geçirebilmeleri içindi. Bizler hizmet için varız. Önemli olan öbür dünyada hesap verebilmek. Bu dünyada kula hesap vermek kolay. Allah'ım hesabını veremeyeceği işleri inşallah kimseye yaptırmasın. Bu düşünce ile çalışmaya devam edeceğiz."
KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, bayram tatili sonrası ilk mesai gününde belediye personeliyle bayramlaştı. Özaltun, belediye hizmet...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, bayram tatili sonrası ilk mesai gününde belediye personeliyle bayramlaştı.

Özaltun, belediye hizmet binası önünde düzenlenen bayramlaşma programıyla Belediye Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel, birim müdürleri ile personelin kurban bayramını kutladı.

Belediyenin tatil süresince hizmetlerin aksamaması için çalışmaya devam ettiğini ifade eden Özaltun, şunları kaydetti:

"Gayret ve emeklerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız vatandaşlarımızın huzurlu bir bayram geçirebilmeleri içindi. Bizler hizmet için varız. Önemli olan öbür dünyada hesap verebilmek. Bu dünyada kula hesap vermek kolay. Allah'ım hesabını veremeyeceği işleri inşallah kimseye yaptırmasın. Bu düşünce ile çalışmaya devam edeceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.