pendik escort bayan
ak

Beyşehir Belediyesinde Bayramlaşma

05.06.2019 - 11:53, Güncelleme: 05.06.2019 - 11:53
 

Beyşehir Belediyesinde Bayramlaşma

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, belediye personeliyle bayramlaştı.Belediye binasındaki bayramlaşmada konuşan Başkan Bayındır,...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, belediye personeliyle bayramlaştı.Belediye binasındaki bayramlaşmada konuşan Başkan Bayındır, Beyşehir'in tüm çalışanlardan hizmet beklediğini söyledi. Beyşehir'e el birliği içerisinde en iyi şekilde hizmet edeceklerini ifade eden Bayındır, şunları kaydetti:"Sizlerle olmaktan onur duyuyorum. Beyşehir’in değerli evlatları, Beyşehir’in bir köşesinden geldiniz, bu topraklar için gecenizi gündüzünüze katıyor, çalışıyorsunuz. Bir takım eksiklikler olabilir. Bunları hep birlikte gidereceğiz. Beraber olursak yapamayacağımız iş yok. Hepinizin bayramı kutlu olsun."Başkan Bayındır, daha sonra personelle bir süre sohbet etti.
KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, belediye personeliyle bayramlaştı.Belediye binasındaki bayramlaşmada konuşan Başkan Bayındır,...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, belediye personeliyle bayramlaştı.

Belediye binasındaki bayramlaşmada konuşan Başkan Bayındır, Beyşehir'in tüm çalışanlardan hizmet beklediğini söyledi.

Beyşehir'e el birliği içerisinde en iyi şekilde hizmet edeceklerini ifade eden Bayındır, şunları kaydetti:

"Sizlerle olmaktan onur duyuyorum. Beyşehir’in değerli evlatları, Beyşehir’in bir köşesinden geldiniz, bu topraklar için gecenizi gündüzünüze katıyor, çalışıyorsunuz. Bir takım eksiklikler olabilir. Bunları hep birlikte gidereceğiz. Beraber olursak yapamayacağımız iş yok. Hepinizin bayramı kutlu olsun."

Başkan Bayındır, daha sonra personelle bir süre sohbet etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.