pendik escort bayan
ak

Beyşehir Belediyesi Mehter Takımı Halka Buluştu

09.08.2016 - 14:23, Güncelleme: 09.08.2016 - 14:23
 

Beyşehir Belediyesi Mehter Takımı Halka Buluştu

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi tarafından kurulan mehteran ilk kez vatandaşların karşısına çıktı.Beyşehir Belediyesi Mehteran Takımı, FETÖ'nün darbe...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi tarafından kurulan mehteran ilk kez vatandaşların karşısına çıktı.Beyşehir Belediyesi Mehteran Takımı, FETÖ'nün darbe girişimi sonrası devam eden "demokrasi nöbeti"nde ilk kez sahne alarak, marşlar seslendirdi. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, ülke genelinde mehterana ve mehter marşlarına vatandaşların ayrı bir sempatisi olduğunu söyledi.Bunun için belediye bünyesinde mehter takımı kurduklarını ifade eden Özaltun,şunları kaydetti:"Bu işe sevdalı ve gönüllü olan belediye personelimizden oluşan bir mehter takımı ekibini oluşturduk. Ekibimiz çalışmalarını sürdürüyor. Kısa süre önce kurduğumuz mehter takımımızın aldığı eğitimle zaman içerisinde tüm marşları seslendirebilecek düzeye geleceğine inanıyorum. Mehtere gönül veren, bu kadroda olan kardeşlerimiz, ilçemizin tarihine geçecek arkadaşlarımızdır. Gayretlerinden dolayı tüm ekibimize teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun.” Mehteran gösterisini izleyen AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu da mehter takımını ve Belediye Başkanı Özaltun’u tebrik etti.
KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi tarafından kurulan mehteran ilk kez vatandaşların karşısına çıktı.Beyşehir Belediyesi Mehteran Takımı, FETÖ'nün darbe...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi tarafından kurulan mehteran ilk kez vatandaşların karşısına çıktı.

Beyşehir Belediyesi Mehteran Takımı, FETÖ'nün darbe girişimi sonrası devam eden "demokrasi nöbeti"nde ilk kez sahne alarak, marşlar seslendirdi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, ülke genelinde mehterana ve mehter marşlarına vatandaşların ayrı bir sempatisi olduğunu söyledi.

Bunun için belediye bünyesinde mehter takımı kurduklarını ifade eden Özaltun,şunları kaydetti:

"Bu işe sevdalı ve gönüllü olan belediye personelimizden oluşan bir mehter takımı ekibini oluşturduk. Ekibimiz çalışmalarını sürdürüyor. Kısa süre önce kurduğumuz mehter takımımızın aldığı eğitimle zaman içerisinde tüm marşları seslendirebilecek düzeye geleceğine inanıyorum. Mehtere gönül veren, bu kadroda olan kardeşlerimiz, ilçemizin tarihine geçecek arkadaşlarımızdır. Gayretlerinden dolayı tüm ekibimize teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun.”

Mehteran gösterisini izleyen AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu da mehter takımını ve Belediye Başkanı Özaltun’u tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.