pendik escort bayan
ak

Beyşehir Belediyesi Çalışmaları

01.12.2017 - 10:08, Güncelleme: 01.12.2017 - 10:08
 

Beyşehir Belediyesi Çalışmaları

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, kış mevsimi hazırlıklarını sürdürdüklerini bildirdi.Özaltun, yaptığı açıklamada, iyi hava...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, kış mevsimi hazırlıklarını sürdürdüklerini bildirdi.Özaltun, yaptığı açıklamada, iyi hava şartlarını fırsat bilen Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yollarda yapım ve düzenleme çalışmalarını hız kesmeden devam ettirdiğini belirtti.Çalışmaların, hava şartlarının elvermesi halinde aralık ayında da devam edeceğini ifade eden Özaltun, şunları kaydetti:"Ekiplerimiz kış mevsimiyle birlikte karla mücadele için de hazırlıklarını tamamladı. Bölgemizde muhtemel yağışlar öncesinde karla etkin mücadele kapsamında kepçe, greyder ve tuzlama araçlarımız hazır bekliyor. Araçlarımızın yanı sıra don ve buzlanmaya karşı yürütülecek çalışmalar çerçevesinde solüsyon ve tuz gibi malzeme eksiklerimizi de tamamlamış bulunuyoruz. İlçemizde, bol ve bereketli yağışların olacağı bir kış mevsimi geçmesini diliyoruz."
KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, kış mevsimi hazırlıklarını sürdürdüklerini bildirdi.Özaltun, yaptığı açıklamada, iyi hava...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, kış mevsimi hazırlıklarını sürdürdüklerini bildirdi.

Özaltun, yaptığı açıklamada, iyi hava şartlarını fırsat bilen Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yollarda yapım ve düzenleme çalışmalarını hız kesmeden devam ettirdiğini belirtti.

Çalışmaların, hava şartlarının elvermesi halinde aralık ayında da devam edeceğini ifade eden Özaltun, şunları kaydetti:

"Ekiplerimiz kış mevsimiyle birlikte karla mücadele için de hazırlıklarını tamamladı. Bölgemizde muhtemel yağışlar öncesinde karla etkin mücadele kapsamında kepçe, greyder ve tuzlama araçlarımız hazır bekliyor. Araçlarımızın yanı sıra don ve buzlanmaya karşı yürütülecek çalışmalar çerçevesinde solüsyon ve tuz gibi malzeme eksiklerimizi de tamamlamış bulunuyoruz. İlçemizde, bol ve bereketli yağışların olacağı bir kış mevsimi geçmesini diliyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.