pendik escort bayan
ak

Beyşehir Belediye Meclis Toplantısı

07.12.2016 - 09:43, Güncelleme: 07.12.2016 - 09:43
 

Beyşehir Belediye Meclis Toplantısı

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde aralık ayı Belediye Meclis toplantısı yapıldı.Belediye Başkanı Murat Özaltun, toplantıdaki konuşmasında Aladağ'da...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde aralık ayı Belediye Meclis toplantısı yapıldı.Belediye Başkanı Murat Özaltun, toplantıdaki konuşmasında Aladağ'da meydana gelen yurt yangınında hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.İlçelerinde de yurtlar olduğunu ifade eden Özaltun, "Bu yurtlar denetleniyor. Fakat bundan sonra bu denetimler daha dikkatli yapılacak. Bunun için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ve ilgili kurumlarla görüşüyoruz." dedi.İlçede uzun süredir esnafın kaldırım işgali konusunda ilçe sakinlerinden şikayetler aldıklarını dile getiren Başkan Özaltun şunları kaydetti:"Bir çok şikayet alıyoruz. Bizde esnaflarımızı defalarca uyardık. Hiçbir esnafa kaldırım işgalinden cezai işlem yapmadık. Buna rağmen, kaldırım işgali konusunda bazı esnaflar beklediğimiz duyarlılık ve hassasiyeti göstermedi. Bu konuda meclis üyeleriyle birlikte, siyasi ilçe başkanlarının da eşlik edebileceği ilçe merkezindeki esnafları ziyaret edeceğiz. Ziyaret edeceğimiz esnaftan kaldırım işgali yapmaması konusunda tekrar bir talepte bulunacağız. Bu, esnafımıza son uyarımız olacak. İlçemiz merkezinde kaldırım işgallerinin önüne geçilmesinde Beyşehir Belediyesi olarak kararlıyız."
KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde aralık ayı Belediye Meclis toplantısı yapıldı.Belediye Başkanı Murat Özaltun, toplantıdaki konuşmasında Aladağ'da...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde aralık ayı Belediye Meclis toplantısı yapıldı.

Belediye Başkanı Murat Özaltun, toplantıdaki konuşmasında Aladağ'da meydana gelen yurt yangınında hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

İlçelerinde de yurtlar olduğunu ifade eden Özaltun, "Bu yurtlar denetleniyor. Fakat bundan sonra bu denetimler daha dikkatli yapılacak. Bunun için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ve ilgili kurumlarla görüşüyoruz." dedi.

İlçede uzun süredir esnafın kaldırım işgali konusunda ilçe sakinlerinden şikayetler aldıklarını dile getiren Başkan Özaltun şunları kaydetti:

"Bir çok şikayet alıyoruz. Bizde esnaflarımızı defalarca uyardık. Hiçbir esnafa kaldırım işgalinden cezai işlem yapmadık. Buna rağmen, kaldırım işgali konusunda bazı esnaflar beklediğimiz duyarlılık ve hassasiyeti göstermedi.

Bu konuda meclis üyeleriyle birlikte, siyasi ilçe başkanlarının da eşlik edebileceği ilçe merkezindeki esnafları ziyaret edeceğiz. Ziyaret edeceğimiz esnaftan kaldırım işgali yapmaması konusunda tekrar bir talepte bulunacağız. Bu, esnafımıza son uyarımız olacak. İlçemiz merkezinde kaldırım işgallerinin önüne geçilmesinde Beyşehir Belediyesi olarak kararlıyız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.