pendik escort bayan
ak

Beyşehir Belediye Başkanı Özaltun:

25.11.2016 - 13:08, Güncelleme: 25.11.2016 - 13:08
 

Beyşehir Belediye Başkanı Özaltun:

"Beyşehir'de salon eksikliğine rağmen çok sayıda etkinliği 2016'nın 11 aylık dönemine sığdırmayı başardık"

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, "Beyşehir'de salon eksikliğine rağmen çok sayıda etkinliği 2016'nın 11 aylık dönemine sığdırmayı başardık." dedi.Başkan Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede birçok hizmet üreten, yeni ve birçoğu ilk olan çok sayıda projeyi hayata geçiren, yaptığı sıra dışı yatırımlarla adını duyurmaya başlayan Beyşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlamında da ses getiren ve öne çıkan bir kurum haline geldiğini söyledi. 2016 yılının 11 aylık döneminde Beyşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve ilgili diğer birimler tarafından müşterek olarak organize edilen tanıtım, kültürel ve gezi içerikli çok sayıda sosyal etkinlik ve projeye imza attıklarını belirten Özaltun, şöyle konuştu:"Beyşehir Belediyesi olarak Türkiye'nin ilk EXPO'su olan Antalya EXPO'da 6 ay süreyle stant açarak yöresini tanıtan Konya'nın tek ilçe belediyesiyiz. Bu anlamda EXPO’da stantı olan Türkiye’nin sayılı ilçeleri arasına girdik. Beyşehir’de salon eksikliğine rağmen çok sayıda etkinliği 2016’nın 11 aylık dönemine sığdırmayı başardık. 2017, Beyşehir’de Belediyemizin Kültür Merkezi’nin hizmete girdiğinde inşallah sosyal etkinlikler yönünden daha da ivme kazandığı bir yıl olacaktır."
"Beyşehir'de salon eksikliğine rağmen çok sayıda etkinliği 2016'nın 11 aylık dönemine sığdırmayı başardık"

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, "Beyşehir'de salon eksikliğine rağmen çok sayıda etkinliği 2016'nın 11 aylık dönemine sığdırmayı başardık." dedi.

Başkan Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede birçok hizmet üreten, yeni ve birçoğu ilk olan çok sayıda projeyi hayata geçiren, yaptığı sıra dışı yatırımlarla adını duyurmaya başlayan Beyşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlamında da ses getiren ve öne çıkan bir kurum haline geldiğini söyledi.

2016 yılının 11 aylık döneminde Beyşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve ilgili diğer birimler tarafından müşterek olarak organize edilen tanıtım, kültürel ve gezi içerikli çok sayıda sosyal etkinlik ve projeye imza attıklarını belirten Özaltun, şöyle konuştu:

"Beyşehir Belediyesi olarak Türkiye'nin ilk EXPO'su olan Antalya EXPO'da 6 ay süreyle stant açarak yöresini tanıtan Konya'nın tek ilçe belediyesiyiz. Bu anlamda EXPO’da stantı olan Türkiye’nin sayılı ilçeleri arasına girdik. Beyşehir’de salon eksikliğine rağmen çok sayıda etkinliği 2016’nın 11 aylık dönemine sığdırmayı başardık. 2017, Beyşehir’de Belediyemizin Kültür Merkezi’nin hizmete girdiğinde inşallah sosyal etkinlikler yönünden daha da ivme kazandığı bir yıl olacaktır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.