pendik escort bayan
ak

Beyşehir Belediye Başkan Adayı Yaşar Pazar Esnafıyla Buluştu

24.01.2019 - 10:23, Güncelleme: 24.01.2019 - 10:23
 

Beyşehir Belediye Başkan Adayı Yaşar Pazar Esnafıyla Buluştu

KONYA (AA) - AK Parti Beyşehir Belediye Başkan Adayı Üzeyir Yaşar, pazar yeri esnafıyla bir araya geldi.Konya’nın en genç adayı olan Üzeyir Yaşar, seçim...

KONYA (AA) - AK Parti Beyşehir Belediye Başkan Adayı Üzeyir Yaşar, pazar yeri esnafıyla bir araya geldi.Konya’nın en genç adayı olan Üzeyir Yaşar, seçim çalışmalarını sürdürüyor.Yaşar, kendisine eşlik eden AK Parti İlçe Teşkilatı yöneticileri ile pazar yerini ziyaret etti.Pazar alanında tezgah açan esnafla sohbet eden Yaşar, istek ve şikayetlerini dinledi.Yaşar, "Önce millet, önce memleket" diyerek çıktıkları kutlu yolda partisinin aday olarak kendisine teveccüh göstermesinin ardından hemen kolları sıvadıklarını ve seçim çalışmalarına başladıklarını belirterek, "Beyşehir ilçemize yakışır hayallerimizi inşallah hep birlikte gerçekleştirmek için geliyoruz. 31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimlerinde genç bir kardeşiniz olarak sizlerden destek bekliyoruz. Bu süreçte ilçemizin her köşesini karış karış gezerek, bu güzel coğrafyanın havasını teneffüs eden tüm insanlarla, hemşehrilerimizle bir araya gelmenin gayretini göstereceğiz." diye konuştu.
KONYA (AA) - AK Parti Beyşehir Belediye Başkan Adayı Üzeyir Yaşar, pazar yeri esnafıyla bir araya geldi.Konya’nın en genç adayı olan Üzeyir Yaşar, seçim...

KONYA (AA) - AK Parti Beyşehir Belediye Başkan Adayı Üzeyir Yaşar, pazar yeri esnafıyla bir araya geldi.

Konya’nın en genç adayı olan Üzeyir Yaşar, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Yaşar, kendisine eşlik eden AK Parti İlçe Teşkilatı yöneticileri ile pazar yerini ziyaret etti.

Pazar alanında tezgah açan esnafla sohbet eden Yaşar, istek ve şikayetlerini dinledi.

Yaşar, "Önce millet, önce memleket" diyerek çıktıkları kutlu yolda partisinin aday olarak kendisine teveccüh göstermesinin ardından hemen kolları sıvadıklarını ve seçim çalışmalarına başladıklarını belirterek, "Beyşehir ilçemize yakışır hayallerimizi inşallah hep birlikte gerçekleştirmek için geliyoruz. 31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimlerinde genç bir kardeşiniz olarak sizlerden destek bekliyoruz. Bu süreçte ilçemizin her köşesini karış karış gezerek, bu güzel coğrafyanın havasını teneffüs eden tüm insanlarla, hemşehrilerimizle bir araya gelmenin gayretini göstereceğiz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.