pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beyşehir Ali Akkanat İşletme Fakültesinde Mezuniyet Coşkusu

15.05.2017 - 15:33, Güncelleme: 15.05.2017 - 15:33
 

Beyşehir Ali Akkanat İşletme Fakültesinde Mezuniyet Coşkusu

KONYA (AA) - Selçuk Üniversitesi (SÜ) Beyşehir Ali Akkanat İşletme Fakültesi'nde mezuniyet töreni gerçekleştirildi.Ali Akkanat Kampüsü'nde düzenlenen...

KONYA (AA) - Selçuk Üniversitesi (SÜ) Beyşehir Ali Akkanat İşletme Fakültesi'nde mezuniyet töreni gerçekleştirildi.Ali Akkanat Kampüsü'nde düzenlenen törende konuşan fakülte dekanı Prof.Dr.Ali Acar, fakültenin 3.dönem mezunlarını verdiğini söyledi.Mezun öğrencilerinin iyi bir iş, iyi bir aş ve iyi bir eşe sahip olması dileğinde bulunan Akkanat, "Sakın bizleri unutmayın. Daima ne iş yaparsanız yapın, bizimle iletişime geçin." diye konuştu. Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner ise konuşmasında, 4 yıllık bir eğitimin ardından mezun öğrenciler için yeni bir dönem ve sürecin başladığına vurgu yaparak, " Size tavsiyemiz; bundan sonra da çok ciddi bir şekilde çalışmanız ve gayret etmenizdir. Size yeni hayatınızda başarılar diliyorum." dedi. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da Beyşehir'de okumanın bir ayrıcalık olduğunu belirtti.Mezun olan öğrencilerin bundan sonraki yaşamlarında Beyşehir’i unutmamasını isteyen Özaltun, şunları kaydetti:"İnşallah gittikleri her bir yerde, her bir mekanda mezun öğrencilerimiz Beyşehir’i unutmasınlar diyoruz. Beyşehir’de okumak isteyen öğrencilere Beyşehir’i anlatsınlar. Beyşehir’in güzel insanlarını anlatsınlar, Bu öğrenci kardeşlerimiz eğitim öğretim hayatı boyunca Beyşehir’in güzel noktalarını gördüler. İnşallah gittikleri yerlerde Beyşehir’i anlatacaklar ve Beyşehir’e gelen ziyaretçi sayımız öğrencilerimizle beraber artacak."Konuşmaların ardından mezuniyet törenine katılan protokol üyeleri öğrencilere temsili diplomalarını verdi.Öğrenciler ise keplerini havaya fırlatarak mezun olmanın sevincini aileleriyle birlikte yaşadı.Törenin sonunda, davetlilere geleneksel mezuniyet pilavı ikram edildi.
KONYA (AA) - Selçuk Üniversitesi (SÜ) Beyşehir Ali Akkanat İşletme Fakültesi'nde mezuniyet töreni gerçekleştirildi.Ali Akkanat Kampüsü'nde düzenlenen...

KONYA (AA) - Selçuk Üniversitesi (SÜ) Beyşehir Ali Akkanat İşletme Fakültesi'nde mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Ali Akkanat Kampüsü'nde düzenlenen törende konuşan fakülte dekanı Prof.Dr.Ali Acar, fakültenin 3.dönem mezunlarını verdiğini söyledi.

Mezun öğrencilerinin iyi bir iş, iyi bir aş ve iyi bir eşe sahip olması dileğinde bulunan Akkanat, "Sakın bizleri unutmayın. Daima ne iş yaparsanız yapın, bizimle iletişime geçin." diye konuştu.

Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner ise konuşmasında, 4 yıllık bir eğitimin ardından mezun öğrenciler için yeni bir dönem ve sürecin başladığına vurgu yaparak, " Size tavsiyemiz; bundan sonra da çok ciddi bir şekilde çalışmanız ve gayret etmenizdir. Size yeni hayatınızda başarılar diliyorum." dedi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da Beyşehir'de okumanın bir ayrıcalık olduğunu belirtti.

Mezun olan öğrencilerin bundan sonraki yaşamlarında Beyşehir’i unutmamasını isteyen Özaltun, şunları kaydetti:

"İnşallah gittikleri her bir yerde, her bir mekanda mezun öğrencilerimiz Beyşehir’i unutmasınlar diyoruz. Beyşehir’de okumak isteyen öğrencilere Beyşehir’i anlatsınlar. Beyşehir’in güzel insanlarını anlatsınlar, Bu öğrenci kardeşlerimiz eğitim öğretim hayatı boyunca Beyşehir’in güzel noktalarını gördüler. İnşallah gittikleri yerlerde Beyşehir’i anlatacaklar ve Beyşehir’e gelen ziyaretçi sayımız öğrencilerimizle beraber artacak."

Konuşmaların ardından mezuniyet törenine katılan protokol üyeleri öğrencilere temsili diplomalarını verdi.

Öğrenciler ise keplerini havaya fırlatarak mezun olmanın sevincini aileleriyle birlikte yaşadı.

Törenin sonunda, davetlilere geleneksel mezuniyet pilavı ikram edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.