pendik escort bayan
ak

Beypazarı'ndaki Erenler Türbesi'nde Şükür Duası Yapıldı

17.06.2018 - 18:53, Güncelleme: 17.06.2018 - 18:53
 

Beypazarı'ndaki Erenler Türbesi'nde Şükür Duası Yapıldı

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde, Depelarkalılar Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneğinin Erenler Türbesi'nde düzenlediği geleneksel etkinlikte...

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde, Depelarkalılar Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneğinin Erenler Türbesi'nde düzenlediği geleneksel etkinlikte şükür duası yapıldı.Depelarkalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sevinç Uzunoğlu, 6 köyün birleşerek, dernek öncülüğünde şükür duası ve Mevlid-i Şerif okuttuklarını söyledi.Dernek olarak birçok çalışma yaptıklarını belirten Uzunoğlu, "Eskiden bölgede bulunan köyler bu etkinliği kendi başlarına düzenliyorlardı. Şimdi dernek olarak biz ele aldık ve yapılan dualarımızın ardından halka, ikramlarda bulunuyoruz." diye konuştu.Nuhhoca köyü sakinlerinden Abdullah Tiftik ise, şükür duası için buluştuklarını belirterek insanları bir araya getiren etkinliklerin önemli olduğunu vurguladı.
ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde, Depelarkalılar Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneğinin Erenler Türbesi'nde düzenlediği geleneksel etkinlikte...

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde, Depelarkalılar Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneğinin Erenler Türbesi'nde düzenlediği geleneksel etkinlikte şükür duası yapıldı.

Depelarkalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sevinç Uzunoğlu, 6 köyün birleşerek, dernek öncülüğünde şükür duası ve Mevlid-i Şerif okuttuklarını söyledi.

Dernek olarak birçok çalışma yaptıklarını belirten Uzunoğlu, "Eskiden bölgede bulunan köyler bu etkinliği kendi başlarına düzenliyorlardı. Şimdi dernek olarak biz ele aldık ve yapılan dualarımızın ardından halka, ikramlarda bulunuyoruz." diye konuştu.

Nuhhoca köyü sakinlerinden Abdullah Tiftik ise, şükür duası için buluştuklarını belirterek insanları bir araya getiren etkinliklerin önemli olduğunu vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.