pendik escort bayan
ak

Beypazarı'nda Zirai İlaç Bayileri İle Toplantı

17.01.2019 - 18:08, Güncelleme: 17.01.2019 - 18:08
 

Beypazarı'nda Zirai İlaç Bayileri İle Toplantı

ANKARA (AA) - Sebze üretiminde ön planda olan Beypazarı ilçesinde, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından zirai ilaç bayileri ile toplantı düzenlendi....

ANKARA (AA) - Sebze üretiminde ön planda olan Beypazarı ilçesinde, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından zirai ilaç bayileri ile toplantı düzenlendi. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğündeki toplantıya, Ankara Tarım ve Orman Müdürlüğü uzmanları, İl Müdürü Yavuz Ekici ile zirai ilaç bayileri katıldı. Ekici, Beypazarı ilçesinde çiftçilerin kullandığı bitki koruma ürünleri ile olası yaşanan sıkıntıların çözümü için ilaç bayileri ile bir araya geldiklerini söyledi. Ankara'dan gelen heyet ise ilaç satışları ve yasal olan ilaçlarla ilgili bilgilendirmede bulundu.Zirai ilaç bayileri de bazı ilaçların kapsamın genişletilmesini istedi.
ANKARA (AA) - Sebze üretiminde ön planda olan Beypazarı ilçesinde, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından zirai ilaç bayileri ile toplantı düzenlendi....

ANKARA (AA) - Sebze üretiminde ön planda olan Beypazarı ilçesinde, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından zirai ilaç bayileri ile toplantı düzenlendi.

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğündeki toplantıya, Ankara Tarım ve Orman Müdürlüğü uzmanları, İl Müdürü Yavuz Ekici ile zirai ilaç bayileri katıldı.

Ekici, Beypazarı ilçesinde çiftçilerin kullandığı bitki koruma ürünleri ile olası yaşanan sıkıntıların çözümü için ilaç bayileri ile bir araya geldiklerini söyledi.

Ankara'dan gelen heyet ise ilaç satışları ve yasal olan ilaçlarla ilgili bilgilendirmede bulundu.

Zirai ilaç bayileri de bazı ilaçların kapsamın genişletilmesini istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.