pendik escort bayan
ak

Beypazarı'nda Yıl Sonu Sergisi

14.06.2019 - 13:03, Güncelleme: 14.06.2019 - 13:03
 

Beypazarı'nda Yıl Sonu Sergisi

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin fotoğraf, resim ve el sanatları çalışmalarından oluşan sergi açıldı. Halk...

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin fotoğraf, resim ve el sanatları çalışmalarından oluşan sergi açıldı. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Kaplan, serginin açılışında yaptığı konuşmada, çeşitli alanlarda 700 kurs açtıklarını ve bu kurslarda yaklaşık 10 bin kişinin katıldığını söyledi. Serginin açılışına Kaymakam Can Aksoy, İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Kargı, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin fotoğraf, resim ve el sanatları çalışmalarından oluşan sergi açıldı. Halk...

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin fotoğraf, resim ve el sanatları çalışmalarından oluşan sergi açıldı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Kaplan, serginin açılışında yaptığı konuşmada, çeşitli alanlarda 700 kurs açtıklarını ve bu kurslarda yaklaşık 10 bin kişinin katıldığını söyledi.

Serginin açılışına Kaymakam Can Aksoy, İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Kargı, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.