pendik escort bayan
ak

Beypazarı'nda Yangın Kulelerine Bakım Çalışması Yapılacak

19.10.2018 - 17:58, Güncelleme: 19.10.2018 - 17:58
 

Beypazarı'nda Yangın Kulelerine Bakım Çalışması Yapılacak

ANKARA (AA) - Beypazarı Orman İşletme Müdürlüğü ormanlarında bulunan yangın kulelerinde bakım ve onarım çalışması başlatılacağını bildirdi....

ANKARA (AA) - Beypazarı Orman İşletme Müdürlüğü ormanlarında bulunan yangın kulelerinde bakım ve onarım çalışması başlatılacağını bildirdi. Bu anlamda Orman İşletme Müdürü Atilla Yılmaz, işletme müdürlüğünün sahalarında bulunan Karlık, Eğriova ve Kapaklı bölgelerinde bulunan Yangın kulelerinde incelemelerde bulundu.Yılmaz, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, "Kış bastırmadan, kulelerde bakım onarım çalışması başlatacağız. Bu kulelerimiz ormanların en yüksek rakımlı tepelerinde bulunuyor. Buralarda yazın, bizim göz bebeğimiz olan ormanlarımızı gözetleyen bekçilerimiz bulunuyor. Bu kulelerimiz, böylece bu bekçilerinde yaşam biçimlerine uygun hale getireceğiz." ifadelerini kullandı.
ANKARA (AA) - Beypazarı Orman İşletme Müdürlüğü ormanlarında bulunan yangın kulelerinde bakım ve onarım çalışması başlatılacağını bildirdi....

ANKARA (AA) - Beypazarı Orman İşletme Müdürlüğü ormanlarında bulunan yangın kulelerinde bakım ve onarım çalışması başlatılacağını bildirdi.

Bu anlamda Orman İşletme Müdürü Atilla Yılmaz, işletme müdürlüğünün sahalarında bulunan Karlık, Eğriova ve Kapaklı bölgelerinde bulunan Yangın kulelerinde incelemelerde bulundu.

Yılmaz, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, "Kış bastırmadan, kulelerde bakım onarım çalışması başlatacağız. Bu kulelerimiz ormanların en yüksek rakımlı tepelerinde bulunuyor. Buralarda yazın, bizim göz bebeğimiz olan ormanlarımızı gözetleyen bekçilerimiz bulunuyor. Bu kulelerimiz, böylece bu bekçilerinde yaşam biçimlerine uygun hale getireceğiz." ifadelerini kullandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.