pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beypazarı'nda Umreye Gideceklere Eğitim Verildi

16.01.2017 - 11:48, Güncelleme: 16.01.2017 - 11:48
 

Beypazarı'nda Umreye Gideceklere Eğitim Verildi

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinden umre ziyaretine gidecek vatandaşlara müftülük tarafından seminer verildi.Hafızlık Kur'an Kursu'nda düzenlenen seminerde,...

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinden umre ziyaretine gidecek vatandaşlara müftülük tarafından seminer verildi.Hafızlık Kur'an Kursu'nda düzenlenen seminerde, İlçe Müftüsü Abdulmuttalip Peşe, umre ziyaretinde yapılması gerekenler ile ibadetler hakkında, bilgi verdi. Peşe, seminere ilişkin gazetecilere yaptığı açıklamada, 2017 yılında umre ziyaretinde bulunacaklara, müftülük olarak seminer verdiklerini belirterek, bu yıl ilçeden umre ziyareti için 25 kişilik ilk kafilenin 19 Ocak'ta uğurlanacağını kaydetti.
ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinden umre ziyaretine gidecek vatandaşlara müftülük tarafından seminer verildi.Hafızlık Kur'an Kursu'nda düzenlenen seminerde,...

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinden umre ziyaretine gidecek vatandaşlara müftülük tarafından seminer verildi.

Hafızlık Kur'an Kursu'nda düzenlenen seminerde, İlçe Müftüsü Abdulmuttalip Peşe, umre ziyaretinde yapılması gerekenler ile ibadetler hakkında, bilgi verdi.

Peşe, seminere ilişkin gazetecilere yaptığı açıklamada, 2017 yılında umre ziyaretinde bulunacaklara, müftülük olarak seminer verdiklerini belirterek, bu yıl ilçeden umre ziyareti için 25 kişilik ilk kafilenin 19 Ocak'ta uğurlanacağını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.