pendik escort bayan
ak

Beypazarı'nda Trafik Denetimleri

19.02.2018 - 19:18, Güncelleme: 19.02.2018 - 19:18
 

Beypazarı'nda Trafik Denetimleri

ANKARA (AA) - Beypazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri, kent merkezinde denetimlerini aralıksız sürdürüyor.İlçe Emniyet Müdürü...

ANKARA (AA) - Beypazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri, kent merkezinde denetimlerini aralıksız sürdürüyor.İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Yıldız, yaptığı açıklamada, ilçeye atandığı günden itibaren trafik akış ve düzenini ele aldıklarını söyledi. İlçenin önemli bir kavşakta yer aldığını belirten Yıldız, "Gelişigüzel parklara asla müsaade etmeyeceğiz. Ekiplerimiz, araçları otoparklara yönlendiriyor. Önlemler kapsamanda modifiye araçlar, plakasız motosikletler ve diğer araçları denetleyerek, eksiklikleri görülen araç sürücülerine cezai işlem uyguluyoruz." dedi. Yıldız, öğrenci servisleri ile okul çevrelerinde, aşırı gürültü yapan ve trafik kurallarına uymayan araçlar üzerindeki denetim ve kontrolleri artırdıklarını kaydetti.
ANKARA (AA) - Beypazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri, kent merkezinde denetimlerini aralıksız sürdürüyor.İlçe Emniyet Müdürü...

ANKARA (AA) - Beypazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri, kent merkezinde denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Yıldız, yaptığı açıklamada, ilçeye atandığı günden itibaren trafik akış ve düzenini ele aldıklarını söyledi.

İlçenin önemli bir kavşakta yer aldığını belirten Yıldız, "Gelişigüzel parklara asla müsaade etmeyeceğiz. Ekiplerimiz, araçları otoparklara yönlendiriyor. Önlemler kapsamanda modifiye araçlar, plakasız motosikletler ve diğer araçları denetleyerek, eksiklikleri görülen araç sürücülerine cezai işlem uyguluyoruz." dedi.

Yıldız, öğrenci servisleri ile okul çevrelerinde, aşırı gürültü yapan ve trafik kurallarına uymayan araçlar üzerindeki denetim ve kontrolleri artırdıklarını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.