pendik escort bayan
ak

Beypazarı'nda Tarımsal Destek Başvuruları

30.01.2019 - 12:28, Güncelleme: 30.01.2019 - 12:28
 

Beypazarı'nda Tarımsal Destek Başvuruları

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından üreticiye dağıtılacak fiğ, korunga ve silajlık mısır tohumu desteği için son başvuru...

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından üreticiye dağıtılacak fiğ, korunga ve silajlık mısır tohumu desteği için son başvuru tarihinin 6 Şubat 2019 olduğu belirtildi.Beypazarı İlçe Tarım Orman Müdürü Yavuz Ekici, yaptığı açıklamada ilçede tarımın daha iyi noktalara gelmesi yönünde var güçleriyle çalışmaya devam ettiklerini, 2019 yılında çok sayıda projeyi hayata geçireceklerini aktardı.Ankara Büyükşehir Belediyesi desteğiyle verilen yüzde 75 hibeli fiğ, korunga ve silajlık mısır tohumu desteği için de başvuraların alındığını bildiren Ekici, ÇKS sistemine kayıtlı üreticilerin 6 Şubat 2019'a kadar başvuru yapabileceğini bildirdi.İlçede Antep fıstığı yetiştiriciliğinin yaygınlaştırılması için de çalıştıklarını bildiren Ekici, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:"Macun Mahallesinde bulunan çitlembik ağaçlarını yerinde inceledik ve aşılama yaparak Antep fıstığını burada geliştirme kararı aldık. Bu anlamda köyden 20'in üzerinde kişiye Antep fıstığı aşılama kursu verdik."
ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından üreticiye dağıtılacak fiğ, korunga ve silajlık mısır tohumu desteği için son başvuru...

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından üreticiye dağıtılacak fiğ, korunga ve silajlık mısır tohumu desteği için son başvuru tarihinin 6 Şubat 2019 olduğu belirtildi.

Beypazarı İlçe Tarım Orman Müdürü Yavuz Ekici, yaptığı açıklamada ilçede tarımın daha iyi noktalara gelmesi yönünde var güçleriyle çalışmaya devam ettiklerini, 2019 yılında çok sayıda projeyi hayata geçireceklerini aktardı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi desteğiyle verilen yüzde 75 hibeli fiğ, korunga ve silajlık mısır tohumu desteği için de başvuraların alındığını bildiren Ekici, ÇKS sistemine kayıtlı üreticilerin 6 Şubat 2019'a kadar başvuru yapabileceğini bildirdi.

İlçede Antep fıstığı yetiştiriciliğinin yaygınlaştırılması için de çalıştıklarını bildiren Ekici, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Macun Mahallesinde bulunan çitlembik ağaçlarını yerinde inceledik ve aşılama yaparak Antep fıstığını burada geliştirme kararı aldık. Bu anlamda köyden 20'in üzerinde kişiye Antep fıstığı aşılama kursu verdik."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.