pendik escort bayan
ak

Beypazarı'nda Şehit Ailelerine İftar Programı

06.06.2017 - 09:43, Güncelleme: 06.06.2017 - 09:43
 

Beypazarı'nda Şehit Ailelerine İftar Programı

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçe Jandarma Komutanlığı tarafından şehit aileleri için iftar programı düzenlendi.Kırbaşı Jandarma Karakolu bahçesinde yapılan...

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçe Jandarma Komutanlığı tarafından şehit aileleri için iftar programı düzenlendi.Kırbaşı Jandarma Karakolu bahçesinde yapılan program Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualar edilmesiyle başladı.İftar sonrasında Kırbaşı Merkez Cami'nde Tacettin Hafızlık Kur'an Kursu öğrencilerinin katılımıyla şehitler için mevlit okundu.Şehit babası Necip Toydemir, programdan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlunun şehit olduğunu ve jandarma komutanının kendilerini her ziyaretinde, oğlunun aklına geldiğini ve onu kucaklayarak, hasret giderdiğini söyledi. Toydemir, "Allah jandarma komutanımızdan razı olsun. Bizleri bir araya getirerek, iftar verdi. Ardından camimizde oğullarımızın ruhlarına hitap edilmek üzere mevlit okundu. Çok güzel bir programdı, emeği geçenlere teşekkür ediyorum." diye konuştu.
ANKARA (AA) - Beypazarı ilçe Jandarma Komutanlığı tarafından şehit aileleri için iftar programı düzenlendi.Kırbaşı Jandarma Karakolu bahçesinde yapılan...

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçe Jandarma Komutanlığı tarafından şehit aileleri için iftar programı düzenlendi.

Kırbaşı Jandarma Karakolu bahçesinde yapılan program Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualar edilmesiyle başladı.

İftar sonrasında Kırbaşı Merkez Cami'nde Tacettin Hafızlık Kur'an Kursu öğrencilerinin katılımıyla şehitler için mevlit okundu.

Şehit babası Necip Toydemir, programdan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlunun şehit olduğunu ve jandarma komutanının kendilerini her ziyaretinde, oğlunun aklına geldiğini ve onu kucaklayarak, hasret giderdiğini söyledi.

Toydemir, "Allah jandarma komutanımızdan razı olsun. Bizleri bir araya getirerek, iftar verdi. Ardından camimizde oğullarımızın ruhlarına hitap edilmek üzere mevlit okundu. Çok güzel bir programdı, emeği geçenlere teşekkür ediyorum." diye konuştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.