pendik escort bayan
ak

Beypazarı'nda Pilav Günü

23.06.2018 - 15:03, Güncelleme: 23.06.2018 - 15:03
 

Beypazarı'nda Pilav Günü

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinin Dağşeyhler Mahallesi'nde pilav günü ve mevlit programı düzenlendi. Dağşeyhler Köyü Kültür Dayanışma ve Yaşatma...

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinin Dağşeyhler Mahallesi'nde pilav günü ve mevlit programı düzenlendi. Dağşeyhler Köyü Kültür Dayanışma ve Yaşatma Derneği ile köy muhtarlığında düzenlenen şenliğe, din görevlileri ve çevre mahallelerden muhtarlarla çok sayıda vatandaş katıldı. Köy muhtarı Mehmet Koçak, yaptığı konuşmada, mevlit programını ve pilav gününü bu yıl daha geniş ve kapsamlı olarak organize ettiklerini belirterek, katılanlara teşekkür etti. Etkinlikte, kazanlarda pişirilen etli pilav görevliler tarafından gelenlere dağıtıldı.
ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinin Dağşeyhler Mahallesi'nde pilav günü ve mevlit programı düzenlendi. Dağşeyhler Köyü Kültür Dayanışma ve Yaşatma...

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinin Dağşeyhler Mahallesi'nde pilav günü ve mevlit programı düzenlendi.

Dağşeyhler Köyü Kültür Dayanışma ve Yaşatma Derneği ile köy muhtarlığında düzenlenen şenliğe, din görevlileri ve çevre mahallelerden muhtarlarla çok sayıda vatandaş katıldı.

Köy muhtarı Mehmet Koçak, yaptığı konuşmada, mevlit programını ve pilav gününü bu yıl daha geniş ve kapsamlı olarak organize ettiklerini belirterek, katılanlara teşekkür etti.

Etkinlikte, kazanlarda pişirilen etli pilav görevliler tarafından gelenlere dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.