pendik escort bayan
ak

Beypazarı'nda Okul Kantinleri Denetlendi

22.09.2017 - 19:58, Güncelleme: 22.09.2017 - 19:58
 

Beypazarı'nda Okul Kantinleri Denetlendi

ANKARA (AA) - Beypazarı İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri okul kantinlerini denetledi. İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü...

ANKARA (AA) - Beypazarı İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri okul kantinlerini denetledi. İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yavuz Ekicinin de katıldığı denetimlerde, okul kantinlerindeki kullanılan ürünlerin son kullanma tarihleri ile genel hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı kontrol edildi.Denetimlerde ekipler, bazı iş yerlerine eksikliklerin giderilmesi için uyarıda bulundu. Ekici, okul kantinlerini denetlemeye devam edeceklerini, her kantin işletmecisinin belirlenen kriter ve kurallara mutlaka uymasını istediklerini söyledi.
ANKARA (AA) - Beypazarı İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri okul kantinlerini denetledi. İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü...

ANKARA (AA) - Beypazarı İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri okul kantinlerini denetledi.

İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yavuz Ekicinin de katıldığı denetimlerde, okul kantinlerindeki kullanılan ürünlerin son kullanma tarihleri ile genel hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı kontrol edildi.

Denetimlerde ekipler, bazı iş yerlerine eksikliklerin giderilmesi için uyarıda bulundu.

Ekici, okul kantinlerini denetlemeye devam edeceklerini, her kantin işletmecisinin belirlenen kriter ve kurallara mutlaka uymasını istediklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.