pendik escort bayan
ak

Beypazarı'nda Ohal Bürosu Kuruldu

25.07.2016 - 19:38, Güncelleme: 25.07.2016 - 19:38
 

Beypazarı'nda Ohal Bürosu Kuruldu

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde, ülke genelinde OHAL ilan edilmesi nedeniyle Kaymakamlıkta OHAL Bürosu oluşturulduğu bildirildi. Beypazarı...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde, ülke genelinde OHAL ilan edilmesi nedeniyle Kaymakamlıkta OHAL Bürosu oluşturulduğu bildirildi. Beypazarı Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, İçişleri Bakanlığının ilgili yazısı doğrultusunda Kaymakam Suat Seyitoğlu başkanlığında OHAL Bürosu kuruldu.OHAL Bürosunun 24 saat esasına uygun çalışmaya başladığı belirtildi.Kaymakam Suat Seyitoğlu başkanlığında, olağan Hal bürosunun oluşturulduğu bildirildi. Yapılan yazılı açıklamada, İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel müdürlüğünün 21/07/2016 tarih ve 5211 sayılı yazısı, Ankara Valiliği Özel kalem müdürlüğünün 22/07/2016 tarih ve 372 saylı yazısı ve Ankara Valiliği Özel kalem müdürlüğünün 23/07/2016 tarih ve 376 saylı yazısı; İçişleri Bakanlığının ve 2935 sayılı Olağanüstü Hal Kanunun 13. Maddesi ile Olağanüstü hal kurulu ve Bürolarının kuruluş ve Görevleri ile yükümlülüklerinin karşılığının tesbit ve ödenmesi hakkında yönetmeliğin 11. Maddesi hükümleri uyarınca, İlçede Kaymakam Suat Seyitoğlu, başkanlığında “OLAĞAN ÜSTÜ HAL BÜROSU” Kuruldu. Kaymakamlık başkanlığında kurulan Olağan Hal üstü bürosunun 24 saat esasına uygun çalışmaya başladığı bildirildi.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde, ülke genelinde OHAL ilan edilmesi nedeniyle Kaymakamlıkta OHAL Bürosu oluşturulduğu bildirildi. Beypazarı...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde, ülke genelinde OHAL ilan edilmesi nedeniyle Kaymakamlıkta OHAL Bürosu oluşturulduğu bildirildi.

Beypazarı Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, İçişleri Bakanlığının ilgili yazısı doğrultusunda Kaymakam Suat Seyitoğlu başkanlığında OHAL Bürosu kuruldu.

OHAL Bürosunun 24 saat esasına uygun çalışmaya başladığı belirtildi.







Kaymakam Suat Seyitoğlu başkanlığında, olağan Hal bürosunun oluşturulduğu bildirildi.

Yapılan yazılı açıklamada, İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel müdürlüğünün 21/07/2016 tarih ve 5211 sayılı yazısı, Ankara Valiliği Özel kalem müdürlüğünün 22/07/2016 tarih ve 372 saylı yazısı ve Ankara Valiliği Özel kalem müdürlüğünün 23/07/2016 tarih ve 376 saylı yazısı;

İçişleri Bakanlığının ve 2935 sayılı Olağanüstü Hal Kanunun 13. Maddesi ile Olağanüstü hal kurulu ve Bürolarının kuruluş ve Görevleri ile yükümlülüklerinin karşılığının tesbit ve ödenmesi hakkında yönetmeliğin 11. Maddesi hükümleri uyarınca, İlçede Kaymakam Suat Seyitoğlu, başkanlığında “OLAĞAN ÜSTÜ HAL BÜROSU” Kuruldu.

Kaymakamlık başkanlığında kurulan Olağan Hal üstü bürosunun 24 saat esasına uygun çalışmaya başladığı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.