pendik escort bayan
ak

Beypazarı'nda Öğrenciler Bilgilendiriliyor

18.02.2019 - 13:18, Güncelleme: 18.02.2019 - 13:18
 

Beypazarı'nda Öğrenciler Bilgilendiriliyor

ANKARA (AA) - Beypazarı İlçe sağlık Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde bulunan okullarda öğrencileri "Sağlıklı Beslenme, Fiziksel Aktiviteler"...

ANKARA (AA) - Beypazarı İlçe sağlık Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde bulunan okullarda öğrencileri "Sağlıklı Beslenme, Fiziksel Aktiviteler" gibi konularda bilgilendiriyor. Dr. Gamze Özkan ve hemşire Zübeyde Koyuncu’dan oluşan ekip, okullarda düzenlenen seminerlerde öğrencilere beslenme, besin ögeleri, karbonhidratlar, yağla ve proteinler gibi konularda bilgi veriyor.Yetkililer, İlçe Milli Eğitim müdürlüğünden gelen istek ve talep üzerine tüm okullarda seminerlerin devam edeceğini belirttiler.
ANKARA (AA) - Beypazarı İlçe sağlık Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde bulunan okullarda öğrencileri "Sağlıklı Beslenme, Fiziksel Aktiviteler"...

ANKARA (AA) - Beypazarı İlçe sağlık Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde bulunan okullarda öğrencileri "Sağlıklı Beslenme, Fiziksel Aktiviteler" gibi konularda bilgilendiriyor.

Dr. Gamze Özkan ve hemşire Zübeyde Koyuncu’dan oluşan ekip, okullarda düzenlenen seminerlerde öğrencilere beslenme, besin ögeleri, karbonhidratlar, yağla ve proteinler gibi konularda bilgi veriyor.

Yetkililer, İlçe Milli Eğitim müdürlüğünden gelen istek ve talep üzerine tüm okullarda seminerlerin devam edeceğini belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.