pendik escort bayan
ak

Beypazarı'nda Muhsin Yazıcıoğlu Parkı Açıldı

27.05.2017 - 15:28, Güncelleme: 27.05.2017 - 15:28
 

Beypazarı'nda Muhsin Yazıcıoğlu Parkı Açıldı

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde Muhsin Yazıcıoğlu Parkı, törenle açıldı. Kurtuluş Mahallesi'ndeki parkın açılışına, Kaymakam Kadir Ekinci, Belediye...

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde Muhsin Yazıcıoğlu Parkı, törenle açıldı. Kurtuluş Mahallesi'ndeki parkın açılışına, Kaymakam Kadir Ekinci, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Büyük Birlik Partisi Ankara İl Başkanı Mahir Alay katıldı. Kaplan, ilçede yeşil alan sayısını kişi başına metrekare bazında artırmanın çabasında olduklarını söyledi Parkla Muhsin Yazıcıoğlu’nun adının yaşatılacağını belirten Kaplan, "Öncelikle örnek şahsiyeti, duruşu ve siyasi kimliğiyle ülkemizde bir model haline gelmiş ve bizlere örnek olmuş bu insana layık olabilirsek ne mutlu bize." dedi.Alay da parka Yazıcıoğlu'nun adının verilmesi dolayısıyla Kaplan'a teşekkür etti.Daha sonra parkın açılışı gerçekleştirildi.
ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde Muhsin Yazıcıoğlu Parkı, törenle açıldı. Kurtuluş Mahallesi'ndeki parkın açılışına, Kaymakam Kadir Ekinci, Belediye...

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde Muhsin Yazıcıoğlu Parkı, törenle açıldı.

Kurtuluş Mahallesi'ndeki parkın açılışına, Kaymakam Kadir Ekinci, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Büyük Birlik Partisi Ankara İl Başkanı Mahir Alay katıldı.

Kaplan, ilçede yeşil alan sayısını kişi başına metrekare bazında artırmanın çabasında olduklarını söyledi

Parkla Muhsin Yazıcıoğlu’nun adının yaşatılacağını belirten Kaplan, "Öncelikle örnek şahsiyeti, duruşu ve siyasi kimliğiyle ülkemizde bir model haline gelmiş ve bizlere örnek olmuş bu insana layık olabilirsek ne mutlu bize." dedi.

Alay da parka Yazıcıoğlu'nun adının verilmesi dolayısıyla Kaplan'a teşekkür etti.

Daha sonra parkın açılışı gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.