pendik escort bayan
ak

Beypazarı'nda Modifiyeli Araçlar Denetlendi

23.10.2017 - 14:13, Güncelleme: 23.10.2017 - 14:13
 

Beypazarı'nda Modifiyeli Araçlar Denetlendi

ANKARA (AA) - Beypazarı Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede modifiye araçlara yönelik denetim yaptı. Trafik Büro Amirliği ekipleri, ilçe genelinde...

ANKARA (AA) - Beypazarı Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede modifiye araçlara yönelik denetim yaptı. Trafik Büro Amirliği ekipleri, ilçe genelinde modifiye araçlar ve modifiye motosikletler üzerinde başlattığı denetimlerde, 18 motosiklet ve 5 araca 8 bin 720 lira para cezası uyguladı, 2 motosiklet trafikten men edildi. Emniyet Müdürü Hüseyin Koca, ekiplerin uygulamalarını sürdüreceklerini belirterek, "Okul çevrelerinde, okullara giden yollar üzerinde ve bazı ana noktalarda modifiye araç ve motosikletler üzerindeki denetimler artarak sürecek. Okul çevrelerinde özellikle yüksek ses çıkaran, araç ve motosikletlere cezai işlem uygulanırken, trafikten men edilebilecek." dedi.
ANKARA (AA) - Beypazarı Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede modifiye araçlara yönelik denetim yaptı. Trafik Büro Amirliği ekipleri, ilçe genelinde...

ANKARA (AA) - Beypazarı Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede modifiye araçlara yönelik denetim yaptı.

Trafik Büro Amirliği ekipleri, ilçe genelinde modifiye araçlar ve modifiye motosikletler üzerinde başlattığı denetimlerde, 18 motosiklet ve 5 araca 8 bin 720 lira para cezası uyguladı, 2 motosiklet trafikten men edildi.

Emniyet Müdürü Hüseyin Koca, ekiplerin uygulamalarını sürdüreceklerini belirterek, "Okul çevrelerinde, okullara giden yollar üzerinde ve bazı ana noktalarda modifiye araç ve motosikletler üzerindeki denetimler artarak sürecek. Okul çevrelerinde özellikle yüksek ses çıkaran, araç ve motosikletlere cezai işlem uygulanırken, trafikten men edilebilecek." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.