pendik escort bayan
ak

Beypazarı'nda Milli Eğitim Toplantısı

18.10.2017 - 17:18, Güncelleme: 18.10.2017 - 17:18
 

Beypazarı'nda Milli Eğitim Toplantısı

ANKARA (AA) - Beypazarı'nda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Temür başkanlığında toplantı düzenlendi.Beypazarı Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu...

ANKARA (AA) - Beypazarı'nda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Temür başkanlığında toplantı düzenlendi.Beypazarı Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda düzenlenen programa, ilçe Milli Eğitim şube müdürleri ile ilgili kurum ve okul müdürleri katıldı.Temür, okullarda eğitim ve öğretimin yanı sıra temizliği de önemsediklerini belirterek, okullardaki yardımcı hizmetlerde çalıştırılmak üzere İŞKUR projesi kapsamında elaman talebinde bulunduklarını kaydetti. Yaz aylarında Suriyeli ailelerin çocuklarına yönelik çalışma başlattıklarını anlatan Temür, "Bu kapsamda yaptığımız çalışmalar sonrasında, yazın 190 öğrenciye okuma yazma kursu açıldı. Bununla birlikte ilçe genelinde tüm okullarda 474 Suriyeli ailenin çocukları bulunuyor." dedi. Temür, geçen hafta İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı'nın tüm ilçe milli eğitim müdürlerinin katılımıyla Bala ilçesinde bir toplantı düzenlediğini hatırlatarak, okul müdürlerinden de paylaşılanları aktarmak için öğretmenlerle toplantı düzenlemelerini istedi.
ANKARA (AA) - Beypazarı'nda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Temür başkanlığında toplantı düzenlendi.Beypazarı Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu...

ANKARA (AA) - Beypazarı'nda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Temür başkanlığında toplantı düzenlendi.

Beypazarı Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda düzenlenen programa, ilçe Milli Eğitim şube müdürleri ile ilgili kurum ve okul müdürleri katıldı.

Temür, okullarda eğitim ve öğretimin yanı sıra temizliği de önemsediklerini belirterek, okullardaki yardımcı hizmetlerde çalıştırılmak üzere İŞKUR projesi kapsamında elaman talebinde bulunduklarını kaydetti.

Yaz aylarında Suriyeli ailelerin çocuklarına yönelik çalışma başlattıklarını anlatan Temür, "Bu kapsamda yaptığımız çalışmalar sonrasında, yazın 190 öğrenciye okuma yazma kursu açıldı. Bununla birlikte ilçe genelinde tüm okullarda 474 Suriyeli ailenin çocukları bulunuyor." dedi.

Temür, geçen hafta İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı'nın tüm ilçe milli eğitim müdürlerinin katılımıyla Bala ilçesinde bir toplantı düzenlediğini hatırlatarak, okul müdürlerinden de paylaşılanları aktarmak için öğretmenlerle toplantı düzenlemelerini istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.