pendik escort bayan
ak

Beypazarı'nda Mezuniyet Sevinci

20.04.2018 - 16:23, Güncelleme: 20.04.2018 - 16:23
 

Beypazarı'nda Mezuniyet Sevinci

ANKARA (AA) - Beypazarı Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde eğitimini tamamlayan 66 öğrenci, mezuniyet sevinci yaşadı. Okulun salonunda...

ANKARA (AA) - Beypazarı Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde eğitimini tamamlayan 66 öğrenci, mezuniyet sevinci yaşadı. Okulun salonunda düzenlenen mezuniyet törenine, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Murat Şahin, okulun müdürü Hikmet Karakaya, aileler ve öğrenciler katıldı. Okul birincisi Gamze Yıldız, okulun yaş kütüğüne plaket çaktı. Şahin, Yıldız'a mezuniyet belgesini verdi.Daha sonra öğrenciler hep birlikte havaya kep fırlattı.
ANKARA (AA) - Beypazarı Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde eğitimini tamamlayan 66 öğrenci, mezuniyet sevinci yaşadı. Okulun salonunda...

ANKARA (AA) - Beypazarı Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde eğitimini tamamlayan 66 öğrenci, mezuniyet sevinci yaşadı.

Okulun salonunda düzenlenen mezuniyet törenine, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Murat Şahin, okulun müdürü Hikmet Karakaya, aileler ve öğrenciler katıldı.

Okul birincisi Gamze Yıldız, okulun yaş kütüğüne plaket çaktı.

Şahin, Yıldız'a mezuniyet belgesini verdi.

Daha sonra öğrenciler hep birlikte havaya kep fırlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.