pendik escort bayan
ak

Beypazarı'nda Mevsimlik İşçilerin Kaldıkları Yerde İnceleme

29.06.2019 - 13:53, Güncelleme: 29.06.2019 - 13:53
 

Beypazarı'nda Mevsimlik İşçilerin Kaldıkları Yerde İnceleme

ANKARA (AA) - Beypazarı SGK Müdürü Nermin Aldırmaz ile Tarım ve Orman Müdürü Yavuz Ekici, Kırbaşı bölgesinde mevsimlik işçilerin kaldıkları çadırları...

ANKARA (AA) - Beypazarı SGK Müdürü Nermin Aldırmaz ile Tarım ve Orman Müdürü Yavuz Ekici, Kırbaşı bölgesinde mevsimlik işçilerin kaldıkları çadırları inceledi. Çadırlarda zor şartlarda yaşayarak çalışan mevsimlik tarım işçilerinin durumlarını ve çadır ortamlarını inceleyen Aldırmaz ve Ekici, bu kişileri çalıştıran işletme sahipleri ve çiftçilerle bir araya geldi. Çadırlarda barınan mevsimlik tarım işçileri de yaşam koşullarının iyi olmadığını, içme suyu sıkıntısı, tuvalet gibi ihtiyaçların giderilmesi için gerekli çalışmanın yapılmasını istedi. Ekici, konuyla ilgili geniş bir çalışma başlatacaklarını kaydetti.- İşçi ücretlerine zam Ticaret Odası Başkanı Ahmet Göçmen başkanlığında düzenlenen toplantıya Bostancılar Odası Başkanı Ahmet Gencer, Ziraat Odası Başkanı Mustafa Ateş ile işçi çalıştıran firma sahipleri katıldı. Görüşmeler sonucu gündelikçilerin yevmiyelerine 10 lira zam yapılması benimsendi. İşçiler, günlük 70 liradan çalışıyor.
ANKARA (AA) - Beypazarı SGK Müdürü Nermin Aldırmaz ile Tarım ve Orman Müdürü Yavuz Ekici, Kırbaşı bölgesinde mevsimlik işçilerin kaldıkları çadırları...

ANKARA (AA) - Beypazarı SGK Müdürü Nermin Aldırmaz ile Tarım ve Orman Müdürü Yavuz Ekici, Kırbaşı bölgesinde mevsimlik işçilerin kaldıkları çadırları inceledi.

Çadırlarda zor şartlarda yaşayarak çalışan mevsimlik tarım işçilerinin durumlarını ve çadır ortamlarını inceleyen Aldırmaz ve Ekici, bu kişileri çalıştıran işletme sahipleri ve çiftçilerle bir araya geldi.

Çadırlarda barınan mevsimlik tarım işçileri de yaşam koşullarının iyi olmadığını, içme suyu sıkıntısı, tuvalet gibi ihtiyaçların giderilmesi için gerekli çalışmanın yapılmasını istedi.

Ekici, konuyla ilgili geniş bir çalışma başlatacaklarını kaydetti.

- İşçi ücretlerine zam

Ticaret Odası Başkanı Ahmet Göçmen başkanlığında düzenlenen toplantıya Bostancılar Odası Başkanı Ahmet Gencer, Ziraat Odası Başkanı Mustafa Ateş ile işçi çalıştıran firma sahipleri katıldı.

Görüşmeler sonucu gündelikçilerin yevmiyelerine 10 lira zam yapılması benimsendi. İşçiler, günlük 70 liradan çalışıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.