pendik escort bayan
ak

Beypazarı'nda Metef Sergisi Açıldı

25.04.2018 - 16:38, Güncelleme: 25.04.2018 - 16:38
 

Beypazarı'nda Metef Sergisi Açıldı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde, Meslek Teknik Eğitim Fuarı (METEF) sergisi açıldı.İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Elma,...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde, Meslek Teknik Eğitim Fuarı (METEF) sergisi açıldı.İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Elma, Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Lisesinin bahçesinde düzenlenen açılışta yaptığı konuşmada, dünyada ekonomik açıdan ilerlemiş ülkelerin, nitelikli insan yetiştirmede oynadığı rolün çok önemli olduğunu söyledi.Bu tür fuarların birinci amacının, mesleki eğitimin tanıtılması olduğunu belirten Elma, şunları kaydetti:"Mesleki eğitim, buna yön veren öğrencilerin, bilerek, isteyerek tercih yapmaları ve eğitime gelmeleriyle gelişir. Kendi yapacağı meslekleri seven ve isteyerek gelen yapacağı işe saygı duyar. Saygı duyduğu ve sevdiği bir işi yaptığı takdirde hizmet verdiği alanlardaki insanlara da saygı duyar." Konuşmaların ardından Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi halk oyunları ekibi, gösteri sundu. Daha sonra serginin açılışı gerçekleştirildi.Törene, Mesleki Eğitim Şube Müdürü Sabit Güven de katıldı.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde, Meslek Teknik Eğitim Fuarı (METEF) sergisi açıldı.İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Elma,...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde, Meslek Teknik Eğitim Fuarı (METEF) sergisi açıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Elma, Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Lisesinin bahçesinde düzenlenen açılışta yaptığı konuşmada, dünyada ekonomik açıdan ilerlemiş ülkelerin, nitelikli insan yetiştirmede oynadığı rolün çok önemli olduğunu söyledi.

Bu tür fuarların birinci amacının, mesleki eğitimin tanıtılması olduğunu belirten Elma, şunları kaydetti:

"Mesleki eğitim, buna yön veren öğrencilerin, bilerek, isteyerek tercih yapmaları ve eğitime gelmeleriyle gelişir. Kendi yapacağı meslekleri seven ve isteyerek gelen yapacağı işe saygı duyar. Saygı duyduğu ve sevdiği bir işi yaptığı takdirde hizmet verdiği alanlardaki insanlara da saygı duyar."

Konuşmaların ardından Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi halk oyunları ekibi, gösteri sundu.

Daha sonra serginin açılışı gerçekleştirildi.

Törene, Mesleki Eğitim Şube Müdürü Sabit Güven de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.