pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beypazarı'nda Kurban Bayramı Yoğunluğu

25.08.2018 - 20:48, Güncelleme: 25.08.2018 - 20:48
 

Beypazarı'nda Kurban Bayramı Yoğunluğu

ANKARA (AA) - Kurban Bayramı tatili nedeniyle Beypazarı'nın tarihi ve turistik yererine turistler akın etti.Bayram tatilini fırsat bilen vatandaşlar, ilçeye...

ANKARA (AA) - Kurban Bayramı tatili nedeniyle Beypazarı'nın tarihi ve turistik yererine turistler akın etti.Bayram tatilini fırsat bilen vatandaşlar, ilçeye gelerek Demirciler sokağını, müzeleri ve tarihi konakları gezdi.Ziyaretçilerden Oral Çiçek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçeyi gezmek için Hatay'dan geldiğini söyledi.Beypazarı'nı çok beğendiklerini ifade eden Çiçek, "İlk defa Beypazarı'na geldik ve burayı çok güzel bulduk. Açıkçası ben böyle beklemiyordum. Çok beğendim. Eski doğallıklar ve konaklar korunmuş. Kim yapmışsa ellerine sağlık. Bu güzelliği insanların gelip görmesi gerekiyor." diye konuştu.
ANKARA (AA) - Kurban Bayramı tatili nedeniyle Beypazarı'nın tarihi ve turistik yererine turistler akın etti.Bayram tatilini fırsat bilen vatandaşlar, ilçeye...

ANKARA (AA) - Kurban Bayramı tatili nedeniyle Beypazarı'nın tarihi ve turistik yererine turistler akın etti.

Bayram tatilini fırsat bilen vatandaşlar, ilçeye gelerek Demirciler sokağını, müzeleri ve tarihi konakları gezdi.

Ziyaretçilerden Oral Çiçek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçeyi gezmek için Hatay'dan geldiğini söyledi.

Beypazarı'nı çok beğendiklerini ifade eden Çiçek, "İlk defa Beypazarı'na geldik ve burayı çok güzel bulduk. Açıkçası ben böyle beklemiyordum. Çok beğendim. Eski doğallıklar ve konaklar korunmuş. Kim yapmışsa ellerine sağlık. Bu güzelliği insanların gelip görmesi gerekiyor." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.