pendik escort bayan
ak

Beypazarı'nda Kızak Şenliği Yapılacak

Siyaset 04.01.2017 - 13:43, Güncelleme: 04.01.2017 - 13:43
 

Beypazarı'nda Kızak Şenliği Yapılacak

ANKARA (AA) - Beypazarı'nda her yıl düzenlenen geleneksel kızak şenliğinin önümüzdeki pazar günü yapılacağı bildirildi.Beypazarı Belediyesinden yapılan...

ANKARA (AA) - Beypazarı'nda her yıl düzenlenen geleneksel kızak şenliğinin önümüzdeki pazar günü yapılacağı bildirildi.Beypazarı Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, kar yağışının etkili olduğu ilçede pazar günü Karaşar Kirazyan'ın bin 650 rakımlı tepede kızak şenliği yapılacak. Kentin gürültüsü ve stresinden uzak bir hafta sonu yaşamak isteyenleri şenliğe davet eden Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, şenlik öncesinde şehitler anısına doğa yürüyüşünün yapılacağını da sözlerine ekledi.
ANKARA (AA) - Beypazarı'nda her yıl düzenlenen geleneksel kızak şenliğinin önümüzdeki pazar günü yapılacağı bildirildi.Beypazarı Belediyesinden yapılan...

ANKARA (AA) - Beypazarı'nda her yıl düzenlenen geleneksel kızak şenliğinin önümüzdeki pazar günü yapılacağı bildirildi.

Beypazarı Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, kar yağışının etkili olduğu ilçede pazar günü Karaşar Kirazyan'ın bin 650 rakımlı tepede kızak şenliği yapılacak.

Kentin gürültüsü ve stresinden uzak bir hafta sonu yaşamak isteyenleri şenliğe davet eden Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, şenlik öncesinde şehitler anısına doğa yürüyüşünün yapılacağını da sözlerine ekledi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.