pendik escort bayan
ak

Beypazarı'nda Kızak Şenliği

27.01.2019 - 18:53, Güncelleme: 27.01.2019 - 18:53
 

Beypazarı'nda Kızak Şenliği

ANKARA (AA) - Başkentin tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı'nda belediye tarafından organize edilen kızak şenliğinde, vatandaşlar gönüllerince eğlenme...

ANKARA (AA) - Başkentin tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı'nda belediye tarafından organize edilen kızak şenliğinde, vatandaşlar gönüllerince eğlenme imkanı buldu.İlçeye bağlı bin 650 rakımlı Karaşar Mahallesi'ndeki Kirazyanı Yaylası, kızak yapmak isteyenlerin buluşma noktası oldu. Karlı arazide gönüllerince eğlenen vatandaşlara Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ile İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Kamil Özer de eşlik etti. Kızak şenliğinde, çeşitli animasyon gösterileri yapıldı, atlarla kızaklar çekildi. Öte yandan, bazı vatandaşların da bot, naylon ve leğen gibi malzemelerle kaydı. Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, gazetecilere yaptığı açıklamada, şehrin stresinden uzaklaşmak isteyenler için böyle bir organizasyonu hayata geçirdiklerini söyledi. Beypazarı'nın çeşitli güzelliklerinden birinin de Kirazyanı Yaylası olduğunu ifade eden Kaplan, "Buraya gelenler, şehir merkezinde göremeyeceği kadar kar görür. Bugün de doğanın bize verdiği muhteşem güzellikleri hep beraber burada yaşıyoruz." diye konuştu.Ankara İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Kamil Özer ise kış mevsiminin olmazsa olmazlarından birisinin kar ve kayak olduğunu belirterek, buruda herkesin gönüllerince eğlenme imkanı bulduğunu kaydetti.
ANKARA (AA) - Başkentin tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı'nda belediye tarafından organize edilen kızak şenliğinde, vatandaşlar gönüllerince eğlenme...

ANKARA (AA) - Başkentin tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı'nda belediye tarafından organize edilen kızak şenliğinde, vatandaşlar gönüllerince eğlenme imkanı buldu.

İlçeye bağlı bin 650 rakımlı Karaşar Mahallesi'ndeki Kirazyanı Yaylası, kızak yapmak isteyenlerin buluşma noktası oldu. Karlı arazide gönüllerince eğlenen vatandaşlara Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ile İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Kamil Özer de eşlik etti.

Kızak şenliğinde, çeşitli animasyon gösterileri yapıldı, atlarla kızaklar çekildi. Öte yandan, bazı vatandaşların da bot, naylon ve leğen gibi malzemelerle kaydı.

Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, gazetecilere yaptığı açıklamada, şehrin stresinden uzaklaşmak isteyenler için böyle bir organizasyonu hayata geçirdiklerini söyledi.

Beypazarı'nın çeşitli güzelliklerinden birinin de Kirazyanı Yaylası olduğunu ifade eden Kaplan, "Buraya gelenler, şehir merkezinde göremeyeceği kadar kar görür. Bugün de doğanın bize verdiği muhteşem güzellikleri hep beraber burada yaşıyoruz." diye konuştu.

Ankara İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Kamil Özer ise kış mevsiminin olmazsa olmazlarından birisinin kar ve kayak olduğunu belirterek, buruda herkesin gönüllerince eğlenme imkanı bulduğunu kaydetti.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.