pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beypazarı'nda Karne Heyecanı

19.01.2018 - 12:23, Güncelleme: 19.01.2018 - 12:23
 

Beypazarı'nda Karne Heyecanı

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde, 9 bin 250 öğrenci karnelerini aldı.Kaymakam Kadir Ekinci, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve İlçe Milli Eğitim...

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde, 9 bin 250 öğrenci karnelerini aldı.Kaymakam Kadir Ekinci, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Elma, Rüstempaşa İlkokulu ve Beypazarı Ortaokulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı.Ekinci ve beraberindekiler, Rüstempaşa İlkokulu'nda okuyan 140 Suriyeli öğrenciye, karnelerini verdi.Daha sohna Kaymakam Ekinci ve beraberindekiler, Beypazarı Ortaokulu'nda düzenlenen törene katılarak, öğrencilere karnelerini dağıttı.Kaymakam Kadir Ekinci, burada yaptığı konuşmada, öğrencilere geleceğe iyi hazırlanmaları tavsiyesinde bulundu.
ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde, 9 bin 250 öğrenci karnelerini aldı.Kaymakam Kadir Ekinci, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve İlçe Milli Eğitim...

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde, 9 bin 250 öğrenci karnelerini aldı.

Kaymakam Kadir Ekinci, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Elma, Rüstempaşa İlkokulu ve Beypazarı Ortaokulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı.

Ekinci ve beraberindekiler, Rüstempaşa İlkokulu'nda okuyan 140 Suriyeli öğrenciye, karnelerini verdi.

Daha sohna Kaymakam Ekinci ve beraberindekiler, Beypazarı Ortaokulu'nda düzenlenen törene katılarak, öğrencilere karnelerini dağıttı.

Kaymakam Kadir Ekinci, burada yaptığı konuşmada, öğrencilere geleceğe iyi hazırlanmaları tavsiyesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.