pendik escort bayan
ak

Beypazarı'nda Karla Mücadele Çalışmaları

22.01.2019 - 11:28, Güncelleme: 22.01.2019 - 11:28
 

Beypazarı'nda Karla Mücadele Çalışmaları

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde karla mücadele çalışmaları devam ediyor. Karayolları Beypazarı 43. Şube Şefliği ekiplerinin çetin...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde karla mücadele çalışmaları devam ediyor. Karayolları Beypazarı 43. Şube Şefliği ekiplerinin çetin geçen kış şartları dolayısıyla sürdürdüğü çalışmayla sorumluluk sahasındaki yaklaşık 750 kilometrelik kara yolunda ulaşıma kapalı alan bulunmuyor. Ekipler özellikle, bin 650 rakımlı Ahlatlık ve Burgaz, bin 550 rakımlı Dinekköy yakınları ve Kartal, bin 270 rakımlı Atyaylası ile bin 180 rakımlı Meyitler, bin 210 rakımlı Aynalıkaya geçitlerinde çalışmalarını tamamladı. Karayolları ekipleri, bölgede sürücülerin dikkatli seyretmelerini, trafik işaret ve işaretçilerine mutlaka uymalarını istedi. Bu arada, olası ani kar yağışı dolayısıyla bakım evlerinde ekipler hazır bekletiliyor.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde karla mücadele çalışmaları devam ediyor. Karayolları Beypazarı 43. Şube Şefliği ekiplerinin çetin...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde karla mücadele çalışmaları devam ediyor.

Karayolları Beypazarı 43. Şube Şefliği ekiplerinin çetin geçen kış şartları dolayısıyla sürdürdüğü çalışmayla sorumluluk sahasındaki yaklaşık 750 kilometrelik kara yolunda ulaşıma kapalı alan bulunmuyor.

Ekipler özellikle, bin 650 rakımlı Ahlatlık ve Burgaz, bin 550 rakımlı Dinekköy yakınları ve Kartal, bin 270 rakımlı Atyaylası ile bin 180 rakımlı Meyitler, bin 210 rakımlı Aynalıkaya geçitlerinde çalışmalarını tamamladı.

Karayolları ekipleri, bölgede sürücülerin dikkatli seyretmelerini, trafik işaret ve işaretçilerine mutlaka uymalarını istedi.

Bu arada, olası ani kar yağışı dolayısıyla bakım evlerinde ekipler hazır bekletiliyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.