pendik escort bayan
ak

Beypazarı'nda İnşaatı Yarım Kalan Kuran Kursu İçin Kermes Düzenlendi

21.04.2019 - 18:23, Güncelleme: 21.04.2019 - 18:23
 

Beypazarı'nda İnşaatı Yarım Kalan Kuran Kursu İçin Kermes Düzenlendi

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde, inşaatı yarım kalan Yatılı Bölge Kız Hafızlık Kur'an Kursu için Atatürk Parkı'nda kermes düzenlendi. Kermesin...

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde, inşaatı yarım kalan Yatılı Bölge Kız Hafızlık Kur'an Kursu için Atatürk Parkı'nda kermes düzenlendi. Kermesin açılışına İlçe Müftü Vekili Ahmet Kavas, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun, daire amirleri, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı. Kavas, kermese destek verenlere teşekkür ederek, "Buradan elde edilecek gelirin tamamı Yatılı Bölge Kız Hafızlık Kur'an Kursuna harcanarak, en kısa sürede inşaatı tamamlamaya çalışacağız." dedi. İsminin açıklanmasını istemeyen bir hayırsever, kermes çadırının önüne dana getirerek, kermese bağışladı. Dananın, ilerleyen günlerde açık artırma ile satışının yapılacağı belirtildi. Müftülük tarafından düzenlenen kermesin bir hafta açık kalacağı bildirildi.
ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde, inşaatı yarım kalan Yatılı Bölge Kız Hafızlık Kur'an Kursu için Atatürk Parkı'nda kermes düzenlendi. Kermesin...

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde, inşaatı yarım kalan Yatılı Bölge Kız Hafızlık Kur'an Kursu için Atatürk Parkı'nda kermes düzenlendi.

Kermesin açılışına İlçe Müftü Vekili Ahmet Kavas, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun, daire amirleri, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Kavas, kermese destek verenlere teşekkür ederek, "Buradan elde edilecek gelirin tamamı Yatılı Bölge Kız Hafızlık Kur'an Kursuna harcanarak, en kısa sürede inşaatı tamamlamaya çalışacağız." dedi.

İsminin açıklanmasını istemeyen bir hayırsever, kermes çadırının önüne dana getirerek, kermese bağışladı.

Dananın, ilerleyen günlerde açık artırma ile satışının yapılacağı belirtildi.

Müftülük tarafından düzenlenen kermesin bir hafta açık kalacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.